Úvod Smartphony Aktualizácie Motorola už testuje Android Oreo pre smartfón Moto Z Play

Motorola už testuje Android Oreo pre smartfón Moto Z Play

0
moto z play
Moto Z Play

Len nedávno sme informovali o tom, že Motorola spúšťa Beta testovanie najnovšej verzie operačného systému Android pre vlajkové zariadenia Moto Z a Moto Z2 Force. 

Dvojica high-end smartfónov nebude jediná, ktorá obdrží najnovšiu verziu OS Android Oreo. Dočkajú sa aj vlastníci výborného smartfónu strednej triedy menom Moto Z Play, ktorý bol predstavený v minulom roku.

Navyše to vyzerá, že na aktualizáciu nebudú musieť majitelia daného kúsku čakať večnosť. Nedávny výpis z testovacieho štandardu Geekbench zobrazuje Moto Z Play s nainštalovanou najnovšou verziou operačného systému Android.

moto z play

To znamená, že výrobca intenzívne testuje a keď sa neobjavia komplikácie, aktualizácia na seba nenechá dlho čakať. Moto zariadenia bežia pod taktovkou takmer čistej formy operačného systému Android, čiže to s jeho optimalizáciou to bude mať výrobca ľahšie, ako v prípade prešpekulovaných užívateľských prostredí.

Predpokladáme, že sa update objaví v priebehu decembra alebo skôr začiatkom roka v januári. Ak Moto Z Play ušiel vašej pozornosti, jeho recenziu nájdete v tomto odkaze.