Len minulý týždeň výrobca oznámil príchod nového zariadenia LEAGOO T5c a fanúšikovia sú už veľmi zvedaví, s akými špecifikáciami novinka príde.

Podľa najnovších informácií nie je novinka vybavená čipovou sadou MediaTek s ôsmimi jadrami, ale procesorom, ktorý je známy ako SC9853i produkcie výrobcu Spreadtrum, ktorý sa zameriava na zariadenia strednej triedy.

Podľa oficiálnych údajov spoločnosti je Spreadtrum SC9853i osemjadrový čip s taktom jadier 1,8 GHz. Podľa výsledku benchmarku AnTuTu je tento procesor o 39% výkonnejší ako čip MTK6750.

LEAGOO T5c teda bude vybavený týmto osemjadrovým procesorom, duálnym fotoaparátom s rozlíšeniami 13 Mpx (Samsung) a 2 Mpx (OmniVision), 5,5-palcovým displejom SHARPFull HD rozlíšením, 3 GB pamäťou RAM, 32 GB úložiskom a 3000 mAh batériou s podporou rýchleho nabíjania. Tiež nebude chýbať snímač odtlačkov prstov, ktorý výrobca umiestnil na prednú stranu pre pohodlné používanie.

Inteligentný telefón reprezentujúci strednú triedu prichádza s výbornou cenou a slušným výkonom. Maloobchodná cena T5c je odhadovaná na 129,99 dolárov, čo je v prepočte približne 111 EUR. Predpredaj môžete očakávať už čoskoro.

Teraz však máte šancu rezervovať si LEAGOO T5c len sa symbolickú cenu 1,99 dolárov na oficiálnej stránke výrobcu.