Úvod LG LG V30 VIDEO: Kapitán misie Apollo 13 si zahral v novej reklame pre LG...

VIDEO: Kapitán misie Apollo 13 si zahral v novej reklame pre LG V30

1
LG V30

Kvalitný marketingový počin má najnovšie na svedomí kórejské LG. V novej a rozhodne podarenej reklamnej snímke pre LG V30 si zahrala legenda menom Jim Lovell. 

Jim Lovell bol astronautom NASA a kapitánom misie Apollo 13. Misia Apollo 13 bola siedmou v poradí v programe Apollo. Cieľové tretie pristátie ľudskej posádky na povrchu Mesiaca sa však neuskutočnilo.

Počas letu explodovala jedna z kyslíkových nádrží, čo ohrozilo celú misiu a životy posádky. Tej sa našťastie podarilo núdzovo dopraviť späť na Zem. Incident sa stal predlohou pre rovnomenný film Apollo 13, v ktorom prevzal úlohu Jima Lovella slávny herec Tom Hanks.

Jim Lovell má v súčasnosti úctyhodných 89 rokov a moderné technológie mu stále nie sú cudzie. Jim sa nakoniec dostane na povrch Mesiaca. Vďaka smartfónu LG V30 a súprave pre sprostredkovanie virtuálnej reality Google Daydream.

LG V30
LG V30

V reklame nechýbajú dobové zábery, autentické reakcie Jima Lovella a samozrejme zatiaľ najdokonalejší inteligentný mobilný telefón z produkcie LG. Model V30 po troch mesiacoch od oficiálneho predstavenia konečne nájdeme aj na našom trhu.

Dostupnosť je totižto hlásená od začiatku decembra, s maloobchodnou odporúčanou cenou 899 €. Uvedenú reklamnú snímku si môžete pozrieť nižšie.

LG V30 a Jim Lovell