Úvod Zaujímavosti Žena si kúpila iPhone 6 iba za 100 dolárov: To, čo našla...

Žena si kúpila iPhone 6 iba za 100 dolárov: To, čo našla v balení ju poriadne nahnevalo!

13

Čierny piatok nevyužívajú len obchodníci, ale aj podvodníci. Presvedčila sa o tom žena z amerického mesta Milwaukee, ktorá si od pouličného predajcu kúpila iPhone 6 za extrémne výhodnú cenu.

Podľa dostupných informácií sa v mieste bydliska oklamanej ženy pohyboval nákladný automobil, prostredníctvom ktorého bol zákazníkom ponúkaný rôzny tovar. Nákladiak lákal na zľavy čierneho piatka. Predávať mal pritom všetko: od oblečenia, až po spotrebnú elektroniku.

Žena si pojazdný obchod vyhliadla a s jeho vodičom uzavrela dohodu o kúpe smartfónu iPhone 6. Vodič jej ho ochotne ponúkol iba za 100 dolárov, na čo žena pristúpila.

Po príchode domov ju však čakalo nemilé prekvapenie. V balení našla namiesto smartfónu nakrájané zemiaky. Tragikomické je, že k nim predajca pribalil aj nabíjačku. Nešlo ani o nabíjačku pre iPhone, ale o adaptér s microUSB konektorom.

 

Neznáma žena si opakované rozbaľovanie zariadenia natočila na video aj s patričným šťavnatým komentárom. Video zverejnil server LiveLeak a za päť dní stihlo nazbierať 100 000 prezretí.

Aj keď je situácia nepríjemná, žena si príliš ľútosti nezaslúži. Nakupovala totižto tovar tak ako by sa v žiadnom prípade nemal. Už extrémne nízka cena za pomerne drahý smartfón mala byť podozrivá. Zákazníčka si tovar pri preberaní neskontrolovala a navyše ho kúpila od úplne neznámeho neautorizovaného predávajúceho rovno z ulice.