Úvod Zaujímavosti Bizarný gadget sezóny: Internet Escape Pod od KFC, ktorý vás zbaví internetu

Bizarný gadget sezóny: Internet Escape Pod od KFC, ktorý vás zbaví internetu

0
WAT?

Asi všetci viete, že sa na internete dajú kúpiť vskutku netradičné produkty. Jedným z nich je aj takzvaný Internet Escape Pod, ktorý prináša reťazec rýchleho občerstvenia KFC. 

Internet Escape Pod by pokojne vyhral cenu najbizarnejšieho gadgetu vianočnej sezóny. Kiežby taká cena existovala. O čo ide? V KFC sa rozhodli, že za 10 000 dolárov (po mega zľave) začnú predávať veľkú Faradayovu klietku s monumentom Colonela Sandersa, zakladateľa reťazca KFC.

Internet Escape Pod má predstavovať akúsi oázu pokoja. Nikto predsa nechce byť rušený pri konzumácii fitness raw kuracích krídielok značky KFC. Ak do priestorov klietky presuniete svoju existenciu aj so smartfónom, nikto vás nebude rušiť.

Internet Escape Pod
Nedeľné obedy s rodinou môžu byť nezabudnuteľné

Konštrukcia zabráni prieniku akéhokoľvek mobilného signálu a vy tak budete mať pokoj od okolitého sveta. Obyčajné vypnutie smartfónu je asi prežitok. Celé dielo váži asi 3,6 kilogramu, konštrukcia je vyhotovená z nehrdzavejúcej ocele, hustého oceľového pletiva a nechýba mäkká výplň z poddajnej peny.

Internet Escape Pod

Tvorcovia nezanedbali detaily dizajnu. Rukoväť, ktorá vám otvorí dvere do tohto raja, vyzerá ako ťažiskový produkt KFC, vyprážané kuracie stehienko. Predpokladáme, že ide o imitáciu a nie skutočné krídlo. Dúfame.

Každopádne, ak máte 10 tisíc bokom, v nehnuteľnosti dosť priestoru a milujete vyberané gastronomické umenie KFC, Internet Escape Pod si môžete objednať na tejto adrese.

Máte čas. Nič nenasvedčuje tomu, že by vysoký dopyt tento bizarný gadget vypredal.