Úvod Zariadenia Inteligentná váha od Xiaomi za 30 €? Perfektný vianočný darček pre milovníka...

Inteligentná váha od Xiaomi za 30 €? Perfektný vianočný darček pre milovníka technológií!

0

Vlny zliav naberajú každý deň na sile, a tak nie je prekvapením, že je ich každým dňom viac a viac. Predajcovia sa bijú o priazeň svojich zákazníkov, ktorých sa snažia pritiahnuť tými najvýhodnejšími a najlákavejšími ponukami.

Dnes tu pre vás máme ďalšie dva tipy, ktoré disponujú lákavo nízkou cenovkou.

Xiaomi Digital Body Weight

Cena: 30 €

Osobná váha od Xiaomi je, ako každé zariadenie tohto výrobcu, vymakané do posledného detailu. Minimalistický dizajn, ktorým váha disponuje, je pre Xiaomi typický a v kúpeľni tak bude pôsobiť nenápadne.

Hoci sa na prvý pohľad zdá, že nemá displej, verte, je tam. Odmerať váhu však nie je to jediné, čo dokáže. Ak sa s váhou spojíte prostredníctvom rozhrania Bluetooth a vašej aplikácie, môžete toho zistiť oveľa viac. Aplikácia si dokáže zapamätať viacerých členov rodiny a bez váhania dokáže identifikovať, kto práve na váhe stojí.

Po postavení na váhu môžete prostredníctvom aplikácie zistiť nielen vašu váhu, ale aj percento tuku, váhu svalov, kostí či hodnotu viscerálneho tuku.

Úžasná a inteligentná osobná váha je aktuálne v ponuke u predajcu TomTop za 30 EUR.

>>> Zobraziť Xiaomi Digital Body Weight <<<

Vkworld S8

Smartfón produkcie u nás nie až tak známeho čínskeho výrobcu vyzerá naozaj veľmi pekne. Ponúka 5,99-palcový displej s Full HD+ rozlíšením a pomerom strán 18:9. Okrem neho však samozrejme disponuje mnohými ďalšími skvelými špecifkáciami, ako napríklad 13 Mpx prednou kamerou a duálnou kamerou na zadnej strane s kombináciou 16 Mpx a 5 Mpx rozlíšením.

Pohon má pod palcom osemjadrový MTK6750T, ktorý pracuje za asistencie 4 GB pamäti RAM64 GB úložiska. Súčasťou výbavy je tiež odomykanie pomocou snímača odtlačkov prsta či dokonca senzor na rozpoznávanie tváre. Tiež tu nájdete podporu Dual SIM, možnosť rozšírenia pamäti o microSD kartu až do 128 GB, Android 7.0 Nougat či veľkú, 5 500 mAh batériu.

Aktuálne cena tohto smartfónu je na stránke TomTop aktuálne 142,75 EUR.

>>> Zobraziť Vkworld S8 <<<