Úvod Aplikácie Instagram Príbehy dovoľujú pridávať fotky a videá, ktoré sú staršie ako 24...

Instagram Príbehy dovoľujú pridávať fotky a videá, ktoré sú staršie ako 24 hodín

0
pribehy

Príbehy na Instagrame majú svoje čaro. Autentické fotografie a videá užívateľov často zachytávajú momenty, ktoré práve prežívajú, alebo prežívali pred niekoľkými minútami a hodinami.

Každý z publikovaných príbehov po 24 hodinách zmizne, čo stále platí. Mení sa ale pravidlo pre pridávanie obsahu z galérie, resp. z pamäti zariadenia. Až do súčasnosti ste z galérie nemohli do príbehov pridať obsah, ktorý by bol starší ako 24 hodín.

Napríklad fotografiu zo včera ste donedávna pohodlne zverejnili, tú spred dvoch dní už nie. Po poslednej aktualizácii aplikácie Instagram to už neplatí. Do príbehov môžete pridať akýkoľvek obrázok alebo video, bez ohľadu na to, kedy boli vytvorené.

pribehy
Nálepku s dátumom pohodlne odstránite

Instagram pri starších snímkach spraví jednu vec. Na fotografii alebo videu zobrazí nálepku s uvedeným dátumom zhotovenia. Nálepku však pohodlne odstránite tak, ako každú inú v príbehoch.

Pri nejakej pamätnej udalosti, poprípade spomienke na významný deň, oslavu či narodeniny sa nálepka hodiť môže. Nezabudnite si aktualizovať aplikáciu Instagram.