Úvod Oukitel Oukitel C8 4G Hviezda tohtoročných Vianoc? Tento telefón stojí len 76 € a ponúka 18:9...

Hviezda tohtoročných Vianoc? Tento telefón stojí len 76 € a ponúka 18:9 displej, veľkú batériu a 4G!

Tlačová správa

0

Blíži sa Black Friday, teda perfektná príležitosť kúpiť darčeky na Vianoce za čo najlepšie ceny. Jeden tip nám prišiel priamo z Číny. Ešte predtým, než nad ním ohrniete nosom si prečítajte, o čo ide. Je to naozaj zaujímavé.

Spoločnosť OUKITEL do výpredaja zaradila ich novinku určenú pre absolútnych začiatočníkov, model C8 4G. Ide o telefón, ktorý stojí len 89,99 dolárov, teda 76,50 €. Čo dostanete za túto cenu? Prekvapivo viac, než si možno myslíte. Tu sú jeho hlavné výhody

1. Veľká, 3 000 mAh batéria

OUKITEL je spoločnosť, ktorá sa s batériami „nebabre“. Je strojcom maratóncov, ktorí sú schopní fungovať aj týždeň. Výnimkou nie je ani model C8 4G, do ktorého vložili všetky svoje vedomosti. Spoľahnúť sa tak môžeš na celý deň náročného využívania.

2. 18:9 displej s úzkymi rámikmi

Podobne, ako pri oblečení, sa menia trendy aj pri smartfónoch. Tento rok dizajnu vládne 18:9 displej, ktorý je vyšší a užší než displej, na ktorý sme boli zvyknutí doteraz. Má to niekoľko výhod, ako napríklad praktickejšie rozloženie aplikácií, ktoré majú viac miesta na zobrazenie dôležitých informácií.

3. Snímač odtlačkov prstov

Jednoduché zabezpečenie smartfónu by malo byť na zozname každého z nás. OUKITEL C8 4G preto ponúka snímač odtlačkov prstov, ktorý funguje rýchlo a spoľahlivo.

4. 13 Mpx + 5 Mpx zadný fotoaparát

Hovorí sa, že najlepší fotoaparát je ten, ktorý máte momentálne pri sebe. C8 4G na zadnej strane ponúka hneď dva senzory pripravené zachytiť najveselšie chvíle s tvojou rodinou či priateľmi.

5. Pamäť

Lacný telefón hneď nemusí ponúkať len absolútny základ. Vo výbave C8 4G nájdeš 2 GB operačnej pamäte RAM a 16 GB rozšíriteľné úložisko (až o 64 GB). Vďaka tomu môžeš v pohode inštalovať aplikácie, fotiť zábery či natáčať video.

6. Displej

Základom každého smartfónu je jeho displej. V prípade C8 4G sa môžeš spoľahnúť na 5,5-palcový HD displej s LTPS technológiou. Ešte predtým, ako povieš, že pri 5,5 palcoch by bolo lepšie Full HD rozlíšenie si treba uvedomiť, že fakt ide o telefón za niečo vyše 76 €. Za túto cenu nie je o čom!

7. Farebné prevedenia

Všetci sme svojim spôsobom iní. Aj preto sa OUKITEL rozhodol vyrobiť až päť rôznych farebných prevedení. Na výber máš ružové, čierne, zlaté, modré alebo fialové prevedenie.

8. Cena

Ako som spomenul v bodoch vyššie, OUKITEL C8 4G je lacný smartfón určený pre začiatočníkov alebo ako náhradné zariadenie, ktoré bude pripravené v prípade, ak sa niečo stane tvojmu hlavnému smartfónu. Koniec koncov, reklamácie môžu trvať aj mesiac a ostať bez telefónu nie je bohviečo.

OUKITEL C8 4G si môžeš predobjednať už dnes priamo od výrobcu. Stačí, ak zamieriš na túto adresu.