Úvod Konkurencia Apple Fanúšikovia Apple naleteli na žart: Mysleli si, že vo výťahu sa skrýva...

Fanúšikovia Apple naleteli na žart: Mysleli si, že vo výťahu sa skrýva skutočný Apple Store

2

Skupina vtipkárov zo skupiny Improv Everywhere si spravila srandu z fanúšikov najbohatšej firmy na svete, Apple. Rozhodli sa totiž, že z preskleného výťahu spravia svoj vlastný Apple Store. Ako sa im to podarilo? Jednoducho, stačilo naň nalepiť logo Apple, dať pár ľuďom modré tričká, ktorými sú známi zamestnanci výrobcu a bolo.

Ľudia tomu uverili hlavne z toho dôvodu, že neďaleký Apple Store zatvorili z dôvodu renovácií. Tzv. pop-up obchod teda prilákal niekoľko desiatok záujemcov.

Na výťah sme nalepili veľké Apple logá a zavolali komparz, ktorý vystupoval ako zamestnanci aj ľudia čakajúci v rade,“ vysvetľujú tvorcovia vtípku. Okoloidúci ľudia sa nestačili čudovať, ako je možné, že ľudia z výťahu vychádzajú s úplne novým iPhone X, ktorý sa zatiaľ nepredáva.

Niekoľko nevinných ľudí, ktorí neboli súčasťou projektu dávalo rozhovory, uhádli ste, narafičenej reportérke. Tím tvorcov žartu nechcel mrhať časom ostatných ľudí, takže im povedali, že majú dosť iPhonov len pre 50 ľudí, ktorí už stáli v rade. Aj tak sa však našlo pár dobrodruhov, ktorí sa aj napriek varovaniu postavili do radu. Veď možno aj oni získajú prázdnu krabičku, no nie?