Úvod Zariadenia Externá batéria s bezdrôtovým nabíjaním: Nový úspešný projekt kolektívneho financovania

Externá batéria s bezdrôtovým nabíjaním: Nový úspešný projekt kolektívneho financovania

0
bateria

Na platforme Indiegogo sa dostalo náležitej podpory od verejnosti zaujímavému projektu, zariadeniu, ktoré sa nazýva NOCABLE. Názov nie je náhodný, keďže ide o externú batériu, ktorej používanie nie je odkázané na káble.

Pravdupovediac, iba sme čakali na to, kto prvý spojí technológiu bezdrôtového nabíjania štandardu Qi s konceptom externej batérie pre dobíjanie. Tvorcovia NOCABLE si dali za cieľ vyzbierať od verejnosti 10 000 dolárov.

Projekt dostal podporu so 600-percentným navýšením, pričom do konca kampane ešte zostáva viac ako desať dní. Najlacnejšie môžete túto batériu získať za 34 dolárov a s expedíciou zákazníkom sa počíta začiatkom roka 2018 v januári.

bateria

NOCABLE batéria je kompatibilná s mnohými zariadeniami, ktoré disponujú podporou pre bezdrôtové nabíjanie Qi. Z tých populárnych spomenieme Samsung Galaxy S6, S7, S8 a iPhone 8, 8 Plus a iPhone X. Powerbanka má kapacitu 8000 mAh, čo stačí vo väčšine prípadov na dve plnohodnotné nabitia jedného smartfónu.

Stačí ho položiť na batériu a nabíjanie začne prebiehať. Bezdrôtové nabíjanie je pomalšie. Ak sa nikde neponáhľate, cestujete napríklad dlhú trasu vlakom, taký Samsung Galaxy Note 8 sa nabije za štyri hodinky.

NOCABLE batéria stále obsahuje dva USB porty, ktoré sprostredkujú nabíjanie zariadení káblom. V prípade tradičného nabíjania bude Galaxy Note 8 nabitý o necelé dve hodiny. 

bateria

Výborné je to, že môžete využívať všetky zdroje nabíjania súčasne. Cez USB porty budete napr. nabíjať akčnú kameru a jeden smartfón, a stále je možné nabíjať bezdrôtovo ďalšie zariadenie.

Vítaný je tiež decentný LCD displej, ktorý informuje o zostávajúcej kapacite energie NOCABLE batérie.

Vzhľadom na schopnosti príslušenstva by sme možno ocenili väčšiu kapacitu akumulátora. Tvorcom ale išlo o zachovanie relatívne kompaktných rozmerov, čo sa im aj podarilo. Cena je navyše vcelku spravodlivá.

Ak vás praktická energetická novinka zaujala, všetky detaily nájdete na stránke kampane, na tejto adrese.

Batéria NOCABLE