Úvod Zaujímavosti CIA odtajnila informácie o Bin Ládinovi: Toto robieval na svojom počítači!

CIA odtajnila informácie o Bin Ládinovi: Toto robieval na svojom počítači!

22

Americká agentúra, CIA, včera zverejnila informácie o jednom z najhľadanejších teroristov histórie – Usámovi Bin Ládinovi. Väčšina z nich pritom pochádza priamo z jeho počítača, v ktorom sa nachádzali jeho denníky, domáce fotky, videá, ako aj dôkazy o tom, že vodca Al-Káidy rád hrával Counter-Strike, pozeral americké filmy a porno.

Na harddisku tím detektívov objavil filmy ako Autá, Udatné kuriatko, Mravec Z, Doba ľadová, Tom a Jerry, ako aj dokumenty známeho dokumentaristu, Sira Davida Attenbourougha. Bin Ládin však rád sledoval aj dokumenty o sebe.

Osama bin Laden was a Steam user. bit.ly/2A4X4JV #valve

Posted by ValveTime on 1. november 2017

Čo je však ešte prekvapivejšie je fakt, že na jeho počítači mal podľa všetkého nainštalovaný aj Steam s hrami, ako Final Fantasy VII, Resident Evil alebo Counter Strike. Medzi mapami, ktoré mal nainštalované sú napríklad Dust 2, Aztec, Office či Italy. Ktovie, na ktorú stranu sa v hre pridal.

CIA zverejnila 174 GB videí, 7,4 GB fotografií18 GB dokumentov. Servery CIA však nápor záujemcov nezvládli, a tak sú tieto súbory v čase písania článku nedostupné.