Jeden obrovský výpredaj ešte len skončil a druhý už pomaly začína. Obdobie venované zľavám s názvom Black Friday nás čaká už o pár dní, a tak sa aj obľúbené čínske e-shopy pomaly pripravujú a poskytujú náhľad na to, čo nás čaká.

S akciovými cenovkami bude pripravené opäť množstvo zaujímavých zariadení z rôznych oblastí technológií – smartfóny, tablety, doplnky do domácností a množstvo gadgetov. No, bude z čoho vyberať. Určite tu množstvo ľudí nájde aj inšpirácie na vianočné darčeky.

Predajca Geekbuying už poskytol náhľad na ten najväčší výpredaj, ktorý zákazníkov čaká už o 6 dní. Samozrejme, bude plný exkluzívnych ponúk pri ktorých môžete ušetriť až 300 dolárov.

V akciovej ponuke sa aktuálne nachádza aj vynikajúce zariadenie od výrobcu Honor, ktorý je podznačkou obľúbeného výrobcu Huawei a ktorým vás chce predajca navnadiť na prichádzajúcu vlnu zliav.

>>> Zobraziť náhľad na Black Friday <<<

HONOR 9

Honor 9 je vynikajúcim smartfónom s elegantnou konštrukciou, ktorá padne do ruky vďaka ergonomickému zaobleniu. Do nej je osadený displej s ideálnou uhlopriečkou 5,15 palcovFull HD rozlíšením a ochranou Gorilla Glass 3.

Na zadnej strane nájdeme dnes už zrejme neodmysliteľnú duálnu kameru, ktorá dostala kombináciu 12 Mpx20 Mpx snímačov (f/2.2, PDAF, duálny LED blesk). Na prednej strane samozrejme nechýba selfie kamera so slušným rozlíšením 8 Mpx (f/2.0) či snímač odtlačkov prstov integrovaný do kapacitného tlačidla pod displejom.

Honor 9
© Honor

Pohon má pod palcom procesor Kirin 960ôsmimi jadrami (4x Cortex A73 a 4x Cortex A53) taktovanými na 2,4 GHz a 1,8 GHz. Procesoru asistuje tiež 4 GB pamäť RAM či 64 GB úložisko s možnosťou rozšírenia o pamäťovú kartu s kapacitou až do 256 GB. O grafickú stránku sa zas postará čip Mali G71 a samozrejme nesmie chýbať ani 3200 mAh batéria s podporou rýchleho nabíjania (40% za 30 minút).

honor 9
Fotoaparáty nevystupujú nad konštrukciu

Súčasťou výbavy je tiež OS Android 7.0 Nougat, USB-C, Dual SIM či plná podpora LTE.

Honor 9 sa už teraz nachádza v akciovej ponuke Geekbuying za cenu 282,90 EUR. Ak však využijete zľavový kód „ZDKRIQFN„, cena sa zníži na ešte atraktívnejších 268,33 EUR.

>>> Zobraziť akciovú ponuku Honor 9 <<<