Úvod Samsung Samsung Galaxy S8 Program Android Oreo Beta pre Samsung Galaxy S8 spustený

Program Android Oreo Beta pre Samsung Galaxy S8 spustený

...nie však pre náš región

1
Galaxy S8
Samsung Galaxy S8

Samsung oficiálne spustil program Android Oreo Beta, v rámci ktorého si môžete na smartfónoch Samsung Galaxy S8 vyskúšať najnovšiu verziu operačného systému. Musíte sa ale presťahovať do jednej z troch krajín.

Tak, ako hovorili skôr zverejnené informácie, Samsung program spustil v prvej a obmedzenej vlne. Zaregistrovať sa môžu iba užívatelia z Južnej Kórey, USA a Spojeného kráľovstva. Aj to nie všetci.

Napríklad v domovskej krajine výrobcu si môžu najnovšiu beta verziu systému stiahnuť iba zákazníci operátorov. Kórejskí vlastníci odomknutých modelov majú smolu.

Aby sme boli presní, program nesie oficiálne pomenovanie Samsung Experience 9.0 Beta. Poslednou známou verziou užívateľského prostredia Samsung Experience je verzia 8.5, ktoré debutovala pri phablete Galaxy Note 8.

galaxy S8

Prostredie Samsung Experience 9.0 je založené na najnovšej verzii operačného systému Android Oreo a pozor, toto prostredie sa bude nachádzať aj v ďalšej vlajkovej lodi z línie Galaxy smartfónov.

Druhá fáza

Neskôr v tomto mesiaci by malo dôjsť k rozšíreniu dostupnosti predbežnej verzie nového rozhrania a operačného systému Android pre Galaxy S8 / S8+. Pribudnúť by malo minimálne šesť krajín.

Či sa budú môcť do programu Samsung Experience 9.0 Beta zapojiť aj slovenskí, poprípade českí zákazníci, momentálne nevieme. Ak aj áno, tak neskôr v tomto roku. Registrácia do programu je jednoduchá.

V podstate potrebujete aktívny Samsung účet a aplikáciu Samsung Members, ktorá zastrešuje starostlivosť o zákazníkov.