Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi obchod na Slovensku: Poznáme miesto a dátum otvorenia!

Xiaomi obchod na Slovensku: Poznáme miesto a dátum otvorenia!

Xiaomi konečne otvorí obchod na Slovensku. Pôjde o plnohodnotný obchod so všetkými zariadeniami.

25

Na Slovensku konečne vyrastie nový Xiaomi obchod. Nepôjde pritom len o malý stánok s niekoľkými smartfónmi a príslušenstvom, ale obchod typu Mi Home s podstatne širším sortimentom zariadení.

S informáciou prišiel server Živé, ktorý ju získal od oficiálneho distribútora Xiaomi produktov pre Slovensku, IRDistribution. Spomínaná firma bude zároveň prevádzkovateľom nového obchodu Mi Store. O plánok Xiaomi otvoriť na Slovensku vlastný obchod sme informovali už pred pár mesiacmi.

Podľa zistení servera Živé má k otvoreniu obchodu dôjsť už 30. novembra v nákupnom centre Bory Mall. AndroidPortal.sk už oslovil IRDistribution, ktorý nám informáciu buď potvrdí alebo vyvráti.

Xiaomi obchod
V českej Prahe vyrástol len Xiaomi stánok

Xiaomi obchod ponúkne celý ekosystém

Azda najzaujímavejšou správou je fakt, že nový Xiaomi obchod bude typu Mi Home Store. V praxi to znamená, že k dispozícii nebude „len“ Xiaomi stánok, ako tomu je v Prahe, ale plnohodnotný obchod s príslušenstvom, telefónmi, tabletmi, smart zariadeniami a oveľa viac. Inými slovami, k dispozícii budeme mať celý ekosystém Xiaomi zariadení.

Ako sme spomenuli, oslovili sme IRDistribution, oficiálneho prevádzkovateľa nového Xiaomi obchodu, hneď ako budeme mať stanovisko budeme článok aktualizovať. Alternatívne pripravíme nový článok.