Úvod Výrobcovia Xiaomi TOP TIP: Toto sa oplatí využiť! Na kúpe Xiaomi dronu môžeš ušetriť...

TOP TIP: Toto sa oplatí využiť! Na kúpe Xiaomi dronu môžeš ušetriť 70 €!

3

Ak chceš poriadne ušetriť a ešte získať kus kvalitnej výbavy, tak čítaj ďalej, bude ťa to zaujímať. Obchod GearBest do svojej akciovej ponuky zaradil 4K Xiaomi dron, ktorý nacenil na 370,78 €. V kombinácii s poštovným EU Express, pri ktorom neplatíš DPH veľmi dobrá cena, že?

Ale kdeže, vieme ju ešte trošku vylepšiť. Stačí, ak použiješ zľavový kód GBHSC127 a jeho cena okamžite klesne na oveľa prijateľnejších 307,51 €. Doprava na Slovensko stojí 0,26 € čo je ako zadarmo.

Xiaomi dron

Xiaomi Dron 4K

Cena: 307,51 € | Kupón: GBHSC127

Xiaomi Mi Drone 4K ponúka 4K kameru zavesenú na 3-osovom stabilizátore. Ide pritom o veľmi slušnú kombináciu senzora a objektívu so zorným uhlom 94 stupňov.

Dron disponuje obrovským počtom funkcií, ako napríklad „namier a leť jedným smerom,“ „leť v kruhu a zaostri na jeden objekt,“ „plánovanie trasy“ a „automatické vznášanie sa“.

Xiaomi dron

Práve pri tom poslednom režime, keď dron ostane nehybne visieť vo vzduchu vidno, o aký technologický zázrak ide. Dron totiž pracuje so signálnom zo satelitov, ako aj s informáciami z jeho kamery, vďaka čomu vie presne vyhodnotiť kde sa nachádza a nehybne tak ostať na jedno mieste.

K dronu dostanete aj ovládač, ktorý má niekoľko zaujímavých funkcií, ako napríklad 3-kilometrový dosah, tlačidlo pre okamžité zvolanie drona a oveľa viac. V kombinácii s 27-minútovou výdržou batérie ide o naozaj slušnú ponuku, čo poviete?

Nakoniec už len upozornenie o tom, že k dispozícii je len 50 kusov kupónov. Treba sa s kúpou poponáhľať.