Úvod Výrobcovia Vernee Vernee MIX 2 s displejom takmer bez rámikov príde aj v žiarivej...

Vernee MIX 2 s displejom takmer bez rámikov príde aj v žiarivej modrej farbe

2
vernee mix 2

Vernee MIX 2 je prvým modelom čínskeho výrobcu, ktorý prichádza s displejom takmer cez celú prednú stranu zariadenia. Tak ako Xiaomi Mi Mix 2, aj model od Vernee je bez rámikov iba po troch troch stranách displeja.

Aby sme boli presnejší, displej má uhlopriečku dlhú šesť palcov a pomer strán 18:9. Vernee MIX 2 nie je vrcholovým a drahým mobilným riešením. FHD+ rozlíšenie udáva hustota 2160 x 1080 pixelov a pod kapotou nájdeme čipset Helio P25.

Výkonnostná jednotka je pomerne jedinečná, keďže sa zatiaľ nenachádza takmer v žiadnom zariadení. Prvenstvo si pripísal Meizu Pro 7 a Vernee MIX 2 ho len tesne nasleduje.

vernee mix 2

Na oficiálnych stránkach figuruje stále iba jedno prevedenie zariadenia v bežnej čiernej farbe. Lesk povrchu zabezpečí takzvaný obojstranný sklenený dizajn. Vernee ale predstaví, alebo začne rovno predávať aj modrý farebný variant zariadenia.

vernee mix 2

Za žiarivé farby obdržal ovácie napríklad HTC U11, a to za jeho modré a výrazné červené prevedenie. Podľa snímok zadného panela Vernee ponúkne bledší odtieň žiarivej modrej s takzvanou zrkadlovou povrchovou úpravou.

vernee mix 2

Na stránkach výrobcu stále prebieha kampaň, v rámci ktorej je možné Vernee MIX 2 získať iba za 99,99 dolárov. O kúpu sa zatiaľ uchádza cez 2600 záujemcov.

Vernee MIX 2 Vzhľad