Úvod Zariadenia TOP TIP: Toto je jeden z najlepších stabilizátorov pre smartfóny. Za takúto cenu...

TOP TIP: Toto je jeden z najlepších stabilizátorov pre smartfóny. Za takúto cenu sa oplatí

7

Či už natáčaš videá rodiny, priateľov, psa, mačky, prírody alebo napríklad seba (my dobre vieme, čo za zvery ste), spoliehať sa na ruku vždy nie je najideálnejšie. Ľudské ruky sú dosť známe tým, že sa často a radi trasú. Práve tieto efekty majú na video neblahé účinky, čo stálo za vytvorením tzv. gimbalov, resp. stabilizátorov.

FeiyuTech SPG

Cena: 86,97 € | Kupón: AJFY16

Zariadenia, ktoré sa do popredia dostali len pred pár rokmi sú výnimočne efektívnemimoriadne obľúbené u čoraz väčšieho počtu ľudí. Stačí sa pozrieť na pár turistov v obľúbených destináciách, ktorí si domov chcú odniesť podstatne krajšie video, než tí, ktorí telefóny či kamery držia len v rukách.

Niekoľko režimov, dlhá výdrž a kvalitné spracovanie

Novinka od známej čínskej firmy FeiyuTech si popularitu získala nie len v domovskej Číne, ale aj za „veľkou mlákou,“ teda USA. Ide o azda najväčšiu konkurenciu k mnou recenzovanému Zhiyun Smooth Q. FeiyuTech SPG ponúka 7-hodinovú výdrž, kvalitnú stabilizáciu a množstvo režimov, ako napríklad panorámu, pomalé snímanie zo strany na stranu alebo zospodu navrch.

https://www.youtube.com/watch?v=ca5AtoTQkqQ

Vynikajúca je aj cena, ktorá sa z pôvodných 100,73 € pomocou kupónu AJFY16 razom môže znížiť na 86,97 €. Ak máš záujem, neváhaj, kupón neplatí navždy. Okrem toho, pri doručení na Slovensko nedoplácaš DPH ani žiadne iné poplatky.