Úvod Hry Sťahuj TOP 5 skvelých hier, ktoré sú momentálne v zľave!

Sťahuj TOP 5 skvelých hier, ktoré sú momentálne v zľave!

2
aplikácie

V obchode Google Play sa opäť nachádza niekoľko zľavnených titulov, ktoré stoja za stiahnutie. Ide o hry, ktoré síce nie sú úplne bezplatné, no ich zľavy sú atraktívne. Obzvlášť, ak ide o vysoko hodnotené tituly.

Do pozornosti určite dávame hry Rusty Lake: Hotel a Rusty Lake: Roots. Obe hry dostali od užívateľov výnimočné hodnotenie 4,8, resp. 4,9 hviezdy z 5-tich. Hry reprezentujú tajomný point-and-click žáner, ktorý vás dostane svojou atmosférou.

Hry vám ponúknu napínavý príbeh v surrealistických prostrediach so sprievodom unikátnej hudby. Hra je plná hádaniek a hlavolamov, ktoré vám nedajú spať. Hrateľnosť je veľmi návyková.

hier

Už pri plnej cene stoja hry za stiahnutie. Cena Rusty Lake: Hotel klesla z 1,99 € na 1,19 €. Druhý menovaný titul stojí po zľave 1,79 €, pričom jeho cena klesla z pôvodných 2,99 €.

Hru Rusty Lake: Hotel nájdete v obchode Google Play na tejto adrese. K hre Rusty Lake: Roots vás presmeruje tento odkaz.

Pokiaľ sú vašou šálkou kávy skôr dynamické hry, stiahnite si Vector Full. Nekonečný beh cez prekážky výškových budov je spojený s nesmierne vernou simuláciou fyziky a pohybu. Hra obsahuje 40 náročných úrovní.

Titul Vector Full si môžete momentálne stiahnuť z Google Play iba za 0,79 €. Stačí kliknúť SEM.

Ďalšou skvelou hrou je Dark Echo, ktorá zlacnela z pôvodných 1,99 € na 0,59 €. Hru hodnotitelia označili ako majstrovské dielo, jednu z najkreatívnejších hororových hier a chvála smerovala tiež k extrémne minimalistickému prevedeniu.

Hru si najlepšie užijete osamote a v tme, napríklad večer, a so slúchadlami na ušiach. Zvuk je veľmi dôležitý a kľúčový. Práve zvuk vám pomôže odhaliť prekážky a tvar okolitého prostredia. Vašim cieľom je ujsť z pazúrov desivého zla, na čo budete mať 80 úrovní.

Dark Echo sťahujte TU.

https://youtu.be/_hVKY93JO3M

Pre nadšencov motorizmu tu je hra Reckless Racing 2 v zníženej cene za 0,99 €. V zábavných závodoch z vyvýšeného pohľadu tretej osoby si môžete porovnávať sily v online zápolení so svojimi priateľmi alebo absolvujete režim kariéry.

K dispozícii vám bude 18 vozidiel, 24 tratí a viac ako 40 úloh v arkádovom režime. Vlastnosti a vzhľad vozidiel vylepšíte v garáži tak, aby zodpovedali vášmu štýlu jazdy. Agresívne dranie sa na prvé priečky bude tuning určite vyžadovať.

Hru Reckless Racing 2 sťahujte na tejto adrese.