Úvod Výrobcovia Xiaomi Čo pod stromček? Potrápte seba alebo svoje deti robotom od Xiaomi, ktorého...

Čo pod stromček? Potrápte seba alebo svoje deti robotom od Xiaomi, ktorého treba poskladať!

7

Vianoce sú bližšie, než by sa mohlo zdať. Mnohí z nás už pomaly ale isto začínajú premýšľať nad darčekmi. Ak nechceš skončiť bez darčeku pár dní pred Vianocami, čítaj ďalej, možno sa ti zapáči náš dnešný tip.

Srdcom robota je procesor, ktorý ovláda pohyby

Mitu Robot Rover

Cena: 87,38 € | Kupón: OCRM9062

Xiaomi okrem smartfónov, notebookov a príslušenstva vyrába veľa ďalších zaujímavých vecí. Jednou z nich je aj robot, ktorého si musíš pokladať (niečo ako LEGO) a potom ho môžeš ovládať. Mitu Robot Rover pozostáva z 1 086 súčiastok, takže určite nejde len o „pfff, podržte mi pivo“ skladačku. Zapotíš sa pri nej ty, alebo tvoje dieťa alebo tvoji známi.

Ovládať ho môžeš aj cez aplikáciu

Zaujímavosťou je, že súčasťou skladačky je aj „srdce“ robota – procesor Cortex Mx 32 bit, ktorý bez problémov zvláda ovládanie robota. Na výber budeš mať 3 režimy – ovládanie cez aplikáciu, ovládanie cez hlas (ak vieš po čínsky ale skúsiť to môžeš aj tak) a ovládanie cez naprogramovanú trasu.

Celkovo 1 086 súčiastok je rozdelených v sáčkoch

UPOZORNENIE: Robot od Xiaomi nie je vhodný pre deti do 10 rokov. Kupuj to teda len dvojciferným alebo sám sebe. My vieme, že sa ti páči. Nám tiež, vitaj v klube!

Inak, ak tak rozmýšľaš nad tým, ako poskladáš 1 086 súčiastok, nezúfaj, rozdelené sú do sáčkov podľa toho, čo budeš skladať.