Úvod Výrobcovia LeEco Tento telefón ťa prekvapí: Výkon a funkcie v prémiovej konštrukcii za cenu,...

Tento telefón ťa prekvapí: Výkon a funkcie v prémiovej konštrukcii za cenu, ktorej sa nedá odolať!

0

O značke LeEco, ktorá patrí v domovskej Číne medzi špičkových výrobcov, ste už určite počuli niekoľkokrát. Na svojom konte má niekoľko kvalitných smartfónov, no v jeho portfóliu môžete nájsť aj množstvo iných zariadení, ako napríklad televízie či dokonca elektromobil.

Na e-shope Bang Good sa momentálne jeden smartfón od tohto výrobcu nachádza v akciovej ponuke. Ide o približne rok staré zariadenie, ktorého špecifikácie sú však stále v kurze.

LeEco Le Pro 3 Elite

Cena: 141,42 € | Kupón: 9bgx722

LeEco Le Pro 3 Elite disponuje pevnou a odolnou kovovou konštrukciou, do ktorej je osadený 5,5-palcový Full HD displej s elegantným 2.5D zaoblením. V paneli pod ním sa nachádza trojica dotykových tlačidiel, ktoré sú viditeľné len v prípade potreby. Ak ich práve nevyužívate, zmenia sa na neviditeľné, čo tiež pôsobí veľmi sofistikovane.

Snímač odtlačkov prstov teda nájdete na zadnej strane. Tiež má elegantný zrkadlový dizajn a leží hneď pod primárnym fotoaparátom, ktorý výrobca vybavil 16 Mpx rozlíšením, PDAF zaostrovaním, clonou f/2.0 či schopnosťou nahrávať videá v 4K rozlíšení. Predná kamera zas dostala veľmi slušné 8 Mpx rozlíšenie a svetelnosť f/2.2.

O pohon LeEco Le Pro 3 Elite sa postará štvorjadrový výkonný procesor Snapdragon 820 s taktom jadier 2,15 GHz. S grafickou stránkou mu pomáha grafický čip Adreno 530 a s plynulým chodom zas 4 GB operačná pamäť RAM. Pre užívateľa bola vyčlenená 32 GB interná pamäť, ktorá však bude musieť postačiť, keďže nie je ďalej rozšíriteľná.

O maximálnu výdrž na jedno nabitie sa pokúsi celkom veľká, 4070 mAh batéria s podporou rýchleho nabíjania priamo od výrobcu s názvom Le Quickcharge. Samozrejmosťou je aj USB-C.

V balení tiež nájdete aj adaptér pre slúchadlá do USB-C, keďže zariadenie nedisponuje 3,5 mm jackom. Na to sa však dá zvyknúť celkom rýchlo. Dokonca sú dnes trendom už aj bezdrôtové slúchadlá s pripojením cez Bluetooth. Absenciu 3,5 mm jacka si teda možno ani nevšimnete.

Dobrou správou však je, že LeEco Le Pro 3 Elite naopak disponuje podporou Dual SIM či všetkých LTE pásiem.

Pôvodná cena tohto kúsku je na e-shope Bang Good momentálne 164,44 EUR. Ak však využijete zľavový kód „9bgx722, cena sa zníži na ešte prívetivejších 141,42 EUR.