Úvod Hry Čakáš na seriál Stranger Things? Zahraj si zatiaľ rovnomennú hru, ktorá dorazila...

Čakáš na seriál Stranger Things? Zahraj si zatiaľ rovnomennú hru, ktorá dorazila do obchodu Play

0
Stranger Things

Fanúšikovia seriálov z produkcie spoločnosti Netflix určite vedia, že 27. októbra dôjde k premiére druhej série nesmierne populárnej mysterióznej snímky Stranger Things. Prvá séria bola skvelá a to isté sa očakáva aj od druhej série. 

Čakanie na seriál si môžete spríjemniť rovnomennou hrou. Titul Stranger Things: The Game sa už nachádza v obchode Play, odkiaľ sa dá stiahnuť úplne bezplatne.

Stranger Things: The Game je silne zameraná na hrateľnosť. Hra má dobrodružný charakter, niečo na štýl populárnej Zeldy pre Nintendo Switch. V tomto prípade ale dostanete 2D priestor a milú pixel-art retro grafiku.

Stranger Things

V hre budete ovládať jednu z ôsmich odomknutých postáv, z ktorých má každá jedinečné vlastnosti a zručnosti. Tie vám pomôžu pri riešení hádaniek a iných nástrah, na ktoré natrafíte naprieč úrovňami.

Stranger Things

Ovládanie hry je značne jednoduché. Jedným klepnutím na objekt vykonáte akciu, napríklad otvoríte truhlicu, klepnutím na nepriateľa spustíte útok, klepnutím na prázdne miesto na mape sa posuniete vpred a tak ďalej.

V hre na vás čaká celkovo šesť temných kobiek a levelov, ktoré prejdete za asi 10 hodín čistého hracieho času. Hra je celkom návyková, čiže 10 hodín ubehne ako voda. Každopádne hru Stranger Things: The Game nájdete v obchode Play na tejto adrese.