Úvod Zaujímavosti Tí mali šťastie! Samsung 200 pasažierom lietadla rozdal telefóny Galaxy Note 8

Tí mali šťastie! Samsung 200 pasažierom lietadla rozdal telefóny Galaxy Note 8

3

Pasažieri letu IB 0513 spoločnosti Iberia Airlines dostali neočakávané prekvapenie. Let, ktorý prebiehal na trase A Coruña – Madrid Barajas, nebol iba bezpečný a príjemný, ale aj hodnotný.

Na palube lietadla sa nachádzalo 200 pasažierov, z ktorých každý obdržal od personálu balenie so smartfónom Samsung Galaxy Note 8. Len tak. Letušky nedávno predstavené high-end smartfóny priniesli cestujúcim na podnosoch.

Podľa fotografie z paluby lietadla, darček cestujúcich rozhodne potešil. Samsung takýmto spôsobom vyjadril svojim zákazníkom vďaku za podporu v období, počas ktorého kórejského výrobcu postihlo obrovské fiasko s predošlou generáciou modelu Galaxy Note 7.

Niektoré letecké spoločnosti na margo bezpečnostných incidentov zakázali v minulom roku prítomnosť smartfónov Galaxy Note 7 na palubách svojich lietadiel.

galaxy note 8

Darčekovú kampaň Samsung zorganizoval iba lokálnej úrovni, v rámci vnútroštátneho letu v Španielsku. Žiaľ, o prax v globálnom meradle pravdepodobne nepôjde.

Dúfame, že táto iniciatíva nebude prvou a zároveň poslednou. Takéto prekvapenie na palube lietadla by potešilo nejedného cestujúceho. Ak v najbližšom období niekam poletíte, možno sa na vás usmeje šťastie. A možno dostanete iba bagetu z palubnej kantíny.

Reakcie cestujúcich zverejnila letecká spoločnosť v krátkom videu na sociálnej sieti Twitter.