Úvod Samsung Samsung Galaxy S8 Najlepší telefón na trhu? Galaxy S8 a S8+ opäť vyhrávajú dôležité ocenenie!

Najlepší telefón na trhu? Galaxy S8 a S8+ opäť vyhrávajú dôležité ocenenie!

Vlajkovým lodiam Samsungu nestíhali ani iPhony, ani nový Galaxy Note 8.

7
Foto: PhoneArena

Nezávislá nezisková organizácia Consumer Reports opäť oceňovala najlepšie telefóny na svete. Prvé priečky obsadili tohtoročné vlajkové lode juhokórejského výrobcu, Samsung Galaxy S8 a S8+. Podľa rebríčku sú to najlepšie smartfóny na trhu. Nestíha im ani jeden iPhone a dokonca ani novší Note 8.

Consumer Reports je na trhu už 80 rokov. Jeho úlohou je otestovať a porovnať čo najviac zariadení, aby si na základe ich hodnotenia vedeli ľudia vybrať presne to, čo potrebujú. Vzhľadom na to, že ide o neziskovú organizáciu by mali byť výsledky, ako aj testovanie objektíve, resp. nezávislé. V najnovšom rebríčku redaktori Consumer Reports nešetrili nikoho. Ani iPhony.

Prvé dve miesta totiž obsadili Galaxy S8 a Galaxy S8+, ktoré sú výnimočne vydarené. Popularite sa tešia aj na slovenskom trhu. Čo je však ešte zaujímavejšie je tretie miesto. Na ňom sa umiestnil minuloročný Samsung Galaxy S7. iPhony naopak sklamali, iPhone 8 a iPhone 8 Plus si rozdelili štvrté a piate miesto. Až na šiestom mieste skončila aktuálna novinka, Galaxy Note 8, ktorý pohorel hlavne kvôli slabšej výdrži batérie.