Úvod Smartphony Aktualizácie Samsung Galaxy J5 (2016) dostáva v Európe aktualizáciu na Android Nougat

Samsung Galaxy J5 (2016) dostáva v Európe aktualizáciu na Android Nougat

1

Aj keď v poslednom období rezonujú hlavne aktualizácie na najnovšiu verziu operačného systému Android Oreo, povýšeniu sa tešia aj staršie verzie najpoužívanejšieho mobilného systému.

To sa najnovšie týka smartfónu Samsung Galaxy J5 z roku 2016, ktorý reprezentuje nižšie radenú triedu inteligentných mobilných telefónov. Galaxy J5 (2016) poháňa čipset Snapdragon 410 a jeho displej má iba HD 720p rozlíšenie pri uhlopriečke 5,2-palca.

Tento model prišiel na trh s nainštalovaným operačným systémom Android vo verzii 6.0.1 Marshmallow. Aktualizácia na vyššiu verziu 7.1.1 Nougat prichádza v tomto období a rovno v Európe.

galaxy J5
Samsung Galaxy J5 (2016)

Aktualizácia sa objavila v susednom Poľsku a postupovať bude naprieč všetkými európskymi regiónmi. S novou verziou systému prichádza aj vylepšené užívateľské prostredie, ktoré obsahuje integráciu služby Samsung Cloud, novú appku Správca zariadenia a napríklad pár užívateľských zmien v aplikácii fotoaparátu.

Android 7.1.1 Nougat je konečnou stanicou smartfónu Galaxy J5 (2016). S povýšením na verziu Android Oreo sa už nepočíta. Každopádne, ak zariadenie vlastníte, očakávajte príchod aktualizačného balíčka.