Úvod Novinky ROZHODNUTÉ: Čitateľov AndroidPortal.sk najviac zaujal Samsung Galaxy Note 8!

ROZHODNUTÉ: Čitateľov AndroidPortal.sk najviac zaujal Samsung Galaxy Note 8!

10

Pred pár dňami sme sa vás opýtali na to, ktorý z nedávno predstavených smartfónov vás zaujal najviac. Možností bolo hneď niekoľko, medzi nimi aj zvučné zariadenia, ako Galaxy Note 8, LG V30, Google Pixel 2 a 2XL či dokonca iPhone 8 a iPhone X.

Po piatich dňoch je čas pozrieť sa na to, ako ste hlasovali, resp. ktoré zariadenie si získalo vaše srdcia. Výsledky sú to naozaj zaujímavé. Poďme na to.

Samsung Galaxy Note 8

Na prvom mieste s veľkým náskokom (43,19 % hlasov) skončila novinka z dielne Samsungu, Galaxy Note 8. Niet sa čomu čudovať, nový Note 8 ponúka skutočne všetko, čo by sme si mohli priať. Nádherný displej, vynikajúci fotoaparát, S Pen, vysoký výkon a softvér, ktorý sa o všetko postará.

LG V30

Druhé miesto obsadil LG V30, ktorý sa však len horko ťažko prediera na slovenský trh. Celkovo si vybojoval 18,04 % všetkých hlasov. LG V30 je taktiež novinkou, ktorá kombinuje vysoký výkon, skvelý fotoaparát a bezrámikový displej. Chýba mu však S Pen, resp. jeho alternatíva.

iPhone X

Prekvapivo, na treťom mieste aj u nás, na AndroidPortal.sk skončili novinky od Apple, a to iPhone 8/8 plus a iPhone X. Získali si 14,20 % hlasov.

Google Pixel 2 XL

Sklamaním sú novinky od Google – Pixel 2 a Pixel 2 XL, ktoré zaujali len 2,69 %, resp. 8,25 % z vás. Dôvodom môže byť aj zlá dostupnosť na Slovensku. Google zariadenia predáva hlavne na západných trhoch.

OnePlus 5

Nakoniec, spomenieme ešte OnePlus a ich OnePlus 5, ktorý sa najviac zapáčil 5,18 % z vás. Opäť, relatívne slabý výsledok na zariadenie, ktoré nemalo prinášať žiadne kompromisy. Každopádne, pár záujemcov alebo majiteľov medzi vami určite je.

Tak čo, súhlasíš s výsledkami alebo by si rozhodol inak?