Úvod Zariadenia Zaspomínaj si na svoje detstvo: Táto retro mini konzola ťa úplne dostane!

Zaspomínaj si na svoje detstvo: Táto retro mini konzola ťa úplne dostane!

Retro konzola so 600 predinštalovanými ikonickými hrami? To znie ako sen!

0

Pocit nostalgie je jeden z najsilnejších vôbec. Len sa zamysli na najpríjemnejšie veci z detstva či dospievania. Určite ťa zaplavil zvláštny mix smútku a šťastia. Už nikdy sa do tých časov nevrátiš, to je jasné, ostávajú ti však nádherné spomienky, ktoré ti nič a nikto nemôže zobrať.

Svoje detstvo alebo dospievanie si však môžeš pripomenúť úžasnou mini retro NES konzolou. Retro dizajn, malá veľkosť a až 600 ikonických hier. To všetko sa zmestí do konzoly, ktorá stojí 25,19 €. Perfektný darček či už pre seba alebo pre niekoho, kto má strašne rád staré konzoly, resp. na ne neustále spomína.

V balení si nájdeš jednu konzolu, dva joysticky, jeden kábel a dokonca aj inštrukcie v angličtine, aby si sa predtým narýchlo nemusel učiť čínštinu. To je vždy výhoda.

Ak sme ťa zaujali a my vieme, že áno, pozri si ponuku nižšie. Ak by si sa pre konzolu rozhodol, nezabudni zadať zľavový kód AJNESHD. Ak je pre teba 25 eur príliš strmá cena, na výber máš aj konzolu s 500 predinštalovanými hrami za 16 €. Tu treba zadať kód AJNES6.