Úvod Výrobcovia Razer na 1. novembra chystá prekvapenie: Môže ísť o smartfón

Razer na 1. novembra chystá prekvapenie: Môže ísť o smartfón

1

Keď sa povie „Razer,“ väčšine z nás napadne výrobca, ktorý sa stará o blaho všetkých hráčov sveta. Od herných notebookov, až po príslušenstvo, ako klávesnice, myšky či slúchadlá. Razer zvláda všetko. Tentokrát by však malo ísť o niečo iné.

Na moment, keď Razer predstaví produkt z úplne novej (pre firmu) kategórie čakáme už od akvizície Nextbit, spoločnosti, ktorá sa preslávila svojou Kickstarterovou kampaňou na telefón Nextbit Robin.

V tweete výrobca uvádza aj text „WATCH for our biggest uveiling…“ s prvým slovom skutočne napísaným všetkými veľkými písmenami. Objavil sa aj dátum – 1. november.

Ešte v júni šéf Razer, Tan Min-liang povedal toto:

Momentálne nevidím žiadne mobilné zariadenie alebo softvérovú platformu, ktorá by skutočne splnila požiadavky (mobilných) hráčov. Je tu obrovská možnosť naštrbiť mobilný trh.

Je preto na mieste začať špekulovať o tom, že Razer skutočne vyrobil smartfón určený hráčom. Momentálne ale nie je jasné či bude určený len pre Android hráčov alebo či ponúkne softvérové funkcie pre prepojenie, povedzme so Steamom, resp. zariadeniami od Razer cez ich vlastný softvér Synapse.

Do 1. novembra teda máme čas rozmýšľať nad tým, čo si pre nás Razer pripravil. Každopádne, čo by si chcel vidieť ty?