Úvod LG LG G6 LG G6 dostane aktualizáciu na Android 8.0 Oreo. Možno už čoskoro

LG G6 dostane aktualizáciu na Android 8.0 Oreo. Možno už čoskoro

0
oreo

LG V30 nie je na našom trhu ešte dostupný. Kórejský výrobca si dáva patrične načas, a tak je jeho posledným dostupným vlajkovým počinom na našom trhu model LG G6. Pre jeho vlastníkov máme dobré správy.

LG už v najbližšej dobe vypustí pre svoj model LG G6 aktualizáciu na najnovší Android 8.0 Oreo. Prezrádza to testovací štandard Geekbench, kde smartfón LG G6 figuruje s už nainštalovanou najnovšou verziou OS Android.

Vlajková loď prišla na trh v marci tohto roka, pričom bola vybavená operačným systémom Android vo verzii 7.0 Nougat. LG nezverejnilo žiadny konkrétny dátum ani obdobie, ktoré by doručovaniu aktualizácie patrilo.

LG G6

Ak ale testovanie zariadenia prebehlo hladko, update na seba nenechá dlho čakať a pokojne sa môže objaviť ešte v tomto roku. Aj keď v súčasnosti na verejnosti rezonuje hlavne nekompromisný high-end LG V30, skôr predstavený model by sme neignorovali.

Jeho cena po niekoľkých mesiacoch rapídne klesla, čo z neho robí zaujímavý obchodný artikel. LG G6 nemáte problém zohnať s cenou pod 400 €. Navyše si môžete byť istí, že okrem duálneho širokouhlého fotoaparátu a veľkého displeja dostanete aj najnovší softvér.

Tip redakcie

Ak na konci roka plánujete obdarovať seba alebo niekoho z vašich blízkych smartfónom s nálepkou high-end, LG G6 favorizujeme spolu s Galaxy Note 8 a Huawei Mate 10 Pro.

Asi by sme si ešte počkali na OnePlus 5T, no ten zatiaľ oficiálne neexistuje, takže ho nateraz necháme tak.