Úvod Operátori Orange Orange rozširuje svoje inšpiratívne predajne: Boli sme pri otvorení jednej z nich!

Orange rozširuje svoje inšpiratívne predajne: Boli sme pri otvorení jednej z nich!

6

Orange pokračuje v rozširovaní svojich zmodernizovaných predajní. Jednu z nich včera otvoril aj v OC Galéria v Lučenci. AndroidPortal.sk sa vydal na miesto aby sa pozrel, ako vyzerá.

Najväčší slovenský operátor sa prostredníctvom redizajnovaných predajní snaží priblížiť výhody digitálnych služieb. Predajne s novým dizajnom sú odpoveďou operátora na nové komunikačné potreby zákazníkov, ktoré sú v dnešnej digitálnej dobe podstatne širšie ako len telekomunikačné.

“Orange predajňa by nemala byť len o novom dizajne, ale o priblížení technológií zrozumiteľným spôsobom všetkým ľuďom. Naša prvá inšpiratívna predajňa v bratislavskom Auparku, ktorú sme otvorili v marci tohto roku, sa teší veľkej obľube a sme veľmi radi, že túto skúsenosť môžeme poskytnúť aj zákazníkom v ostatných slovenských mestách,” vysvetľuje obchodná riaditeľka spoločnosti Orange Slovensko, Zuzana Nemečková.

Hlavnou myšlienkou nového konceptu predajní je každému návštevníkovi čo najviac priblížiť výhody digitálnych služieb a uľahčiť ich rozhodovanie. Zariadenia a služby sú v predajni prezentované prehľadným spôsobom v kontexte bežných potrieb ľudí. Navyše si ich zákaznici môžu vyskúšať a získať tak autentickú skúsenosť so zariadeniami a službami Orangeu skôr, než sa rozhodnú pre ich kúpu.