Úvod OnePlus OnePlus 5T FOTO: OnePlus 5T bude nasledovať súčasný trend obrazoviek s pomerom strán 18:9

FOTO: OnePlus 5T bude nasledovať súčasný trend obrazoviek s pomerom strán 18:9

0

Ak vám padol do oka súčasný model OnePlus 5, ktorý je mimochodom veľmi dobre hodnotený, z oficiálnych stránok si ho nekúpite. Web oneplus.net hlási vypredané zásoby všetkých verzií a prevedení.

Ak patríte medzi trpezlivejších, vypredané zásoby vám problém robiť nebudú. Už sa povráva o novej verzii OnePlus 5T, ktorá bude mierne vylepšená. Vylepšenie sa bude týkať predného panela s displejom.

Bolo by prekvapivé, ak by výrobca OnePlus nenasledoval aktuálny trend úzkych a vysokých displejov, ktoré zaberajú väčšinu plochy predného panela. OnePlus 5T má byť vybavený práve takýmto displejom.

oneplus 5T

Tak ako už mnohé iné inteligentné mobilné telefóny, aj OnePlus 5T má disponovať 5,99-palcovým displejom s pomerom strán 18:9 a rozlíšením 1080 x 2160 pixelov. Vďaka prevedeniu sa snímač odtlačkov presunie na zadnú stranu, našťastie ďalej od duálneho fotoaparátu (ehm Galaxy Note 8). Viac detailov známych nie je.

oneplus 5T
OnePlus 5T podľa čínskych zdrojov

OnePlus 5T by nemal prejsť ďalšími zmenami alebo hardvérovými vylepšeniami. Teoreticky pôjde o bežný OnePlus 5, no len z väčším a užším displejom, ktorý pokryje takmer celú prednú časť zariadenia.

Otázkou zostáva, koľko peňazí nás bude inovácia stáť. Základný OnePlus 5 sa predával za 499 eur a vylepšený model s objemnejšími pamäťami za 559 eur. Dúfame, že ceny od tých pôvodných príliš neodskočia.

Dátum predstavenia zatiaľ nepoznáme, no posledná T verzia smartfónu OnePlus bola predstavená v polovici mesiaci november. Výrobca zvyk zrejme zachová, keďže by si nerád nechal ujsť koncoročné nákupné horúčky.