Úvod Hry Nintendo predstavilo novú mobilnú hru pre Android a iOS!

Nintendo predstavilo novú mobilnú hru pre Android a iOS!

0
animal crossing

Kultová spoločnosť Nintendo predstavila novú mobilnú hru, ktorá bude určená pre platformy iOS a Android. Zatiaľ sa stiahnuť nedá, keďže došlo iba k predstaveniu. Dostupná bude koncom novembra.

Hra sa volá Animal Crossing: Pocket Camp a ak vám tento názov nič nehovorí, nevadí. Séria hier Animal Crossing totižto vznikla ešte pred 15-imi rokmi a prvý diel si absolvoval premiéru na zostave Nintendo 64.

Titul Animal Crossing: Pocket Camp samozrejme prešiel transformáciou, ktorá hru pretavila do modernej podoby s prvkami, ktoré môžu z hry urobiť žiadaný artikel.

V hre budete budovať svoj vlastný tábor, kemp, kde budete spolunažívať so svojimi priateľmi a zvieratami. Tábor vybavíte nábytkom, dekoráciami a všetkým, čo spríjemní pobyt vám, priateľom a milým zvieratkám.

Nintendo

Hra má kreslenú grafiku a dá sa predpokladať silné zameranie na online interakciu. Viac podrobností zistíme až po uvoľnení hry, no pôjde o akýsi zvierací SIMS, ktorý bude prispôsobený pre dotykové zariadenia. Hra bude vyžadovať stále pripojenie na internet.

Hra sa bude dať stiahnuť zadarmo a zisk tvorcom zabezpečia vnorené in-app nákupy. Ťažko povedať, do akej miery budú potrebné pre napredovanie v hre. Platiacim hráčom sa ale asi bude hrať ľahšie. Minimálne v rámci progresu.

Dáme vám vedieť hneď, ako bude hra pre OS Android uvoľnená.

Animal Crossing: Pocket Camp