Úvod Zariadenia Toto nepremeškaj: Mikroskopické USB Samsung FIT s 64 GB pamäťou kúpiš za 18,47...

Toto nepremeškaj: Mikroskopické USB Samsung FIT s 64 GB pamäťou kúpiš za 18,47 €!

6

Základnom každej výbavy by mal byť aj kvalitný flashdisk, inak povedané, dobré usb-čko. Väčšina z nich má veľmi podobný tvar. Podlhovastá, plastová alebo kovová potvora, do ktorej sa zmestí 8, 16, 32, 64, 128 alebo v niektorých prípadoch aj 256 GB súborov.

Čo však ak si minimalista a nechceš sa zapodievať zbytočne veľkými „fleškami“ alebo „fľaškami“? Dobrá otázka. Odpoveďou môže byť miniatúrny flashdisk od Samsungu s kapacitou 64 GB. Je tak malý, že keď ho zasunieš do USB portu na notebooku alebo PC, takmer vôbec nevytŕča. Stále však máš prístup k 64 GB úložiska s technológiou USB 3.0. Perfektné!

Samsung FIT

Cena: 18,47 € | Kapacita: 64 GB

Samsung FIT ďalej ponúka odolnosť voči vode, nárazom, pádom, magnetom či zvýšenej alebo zníženej teplote. Malá fleška dokonca zvládne aj vystavenie röntgenovému žiareniu, nie že by sme to odporúčali skúšať.

Porovnanie veľkosti medzi klasickým flashdiskom a Samsung FIT

Veľkou výhodou Samsung FIT je aj fakt, že dokáže dosiahnuť vysokej rýchlosti zápisu – až 130 MB/s, ako aj fakt, že je spätne kompatibilný s USB 2.0. Nemusíš sa teda báť, že ti nebude fungovať. Dostupné sú tri rôzne konfigurácie (podľa pamäte), a to 32 GB, 64 GB a 128 GB. Aktuálna akcia však výrazne zlacnila práve 64 GB model. Z pôvodnej ceny 39,77 € sa razom stalo 18,47 €.

Ak chceš lacný a kvalitný flashdisk a neponáhľaš sa, vieš čo máš robiť. My už máme objednané.