Úvod Návody NÁVOD: Hnevá vás prieskumník? Takto sa mu vyhnete!

NÁVOD: Hnevá vás prieskumník? Takto sa mu vyhnete!

Aj takouto okľukou sa dá prieskumníkovi vyhnúť. Má to však aj svoje nevýhody.

3

Facebook so spustením Prieskumníka, ktorý má oddeliť obsah vašich priateľov od obsahu stránok, ktoré sledujete nahneval veľa ľudí, vrátane nás.

Ani nejde o to, že naše články neuvidí ani zďaleka toľko ľudí, ako predtým (aj keď aj toto celkom mrzí), ako o to, že je to menej prehľadné, než to bolo. Pridajte k tomu, že algoritmus články nezobrazuje chronologicky ale ako sa jemu chce a je z toho kaša, ktorú už na zemiaky neroztriedite.

S riešením prichádza Marian Jaslovský z Mindshare Slovakia, ktorý v peknom blogu vysvetľuje, ako situáciu vyriešiť k vašej spokojnosti. Poďme sa na to pozrieť. Všetky kroky nižšie popísal pán Jaslovský, my využívame len naše screenshoty. Vďaky, slzy šťastia a všetko ostatné pozitívne posielajte na jeho adresu.

Návod

Facebook je šikovný v tom, že aj keď je v automatickom režime neorganizovaný, umožňuje vám vytvoriť si zoznamy podľa vašej chuti. Môžete si ich nastaviť tak, aby vám ukazovali len príspevky vašich priateľov, alebo len príspevky od technologických stránok o Androide s názvom, ktorý začína na „A“ a končí na „Portal“. Predstavivosti sa medze predsa nekladú.

1. Vytvorte si nový zoznam

2. Nazvite si ho po svojom, my ho nazývame „Médiá“

Do zoznamu najskôr pridajte jedného zo svojich priateľov (je jedno ktorého), zoznam vytvorte a už veselo môžete pridávať aj vami sledované stránky podľa toho, ktoré sú pre vás dôležité.

3. Pridanie stránok

No a to je všetko, teraz stačí otvoriť „Zoznamy priateľov“ a tam budete mať aj vami vytvorený zoznam, ktorý môžete sledovať.

Malá poznámka na záver: Tieto zoznamy z nejakého dôvodu nefungujú na mobilnej verzii. Ak sa teda chcete prepnúť na desktopovú, zamierte na tento odkaz.