Úvod Výrobcovia Samsung Nadchádzajúce zariadenia zo série Galaxy A (2018) na prvých renderoch

Nadchádzajúce zariadenia zo série Galaxy A (2018) na prvých renderoch

4
Samsung Galaxy A7 (2017)

Čo sa týka zariadení od Samsungu, v poslednej dobe si maximálnu pozornosť fanúšikov vyslúžil najmä výborný Galaxy Note 8. Ten je však už dávno predstavený, a preto by sme mali svoju pozornosť pomaly upriamiť na to, čo pre nás chystá Samsung v budúcnosti.

Do sveta totiž unikli rendery chystaných nováčikov patriacich do Galaxy A línie. A vyzerajú naozaj skvelo.

Budúca generácia radená do strednej triedy bude totiž tiež disponovať nekonečným Infinity displejom, čo zariadeniam dodáva ten správny šmrnc a nádych futurizmu. Aké rozlíšenie budú displeje mať, zatiaľ nevieme naisto, no vzhľadom k pomeru strán 18,5:9 sa odhaduje 1080 x 2220 pixelov.

 

 

Na zadnej strane nájdeme jednu šošovku fotoaparátu, čo sa k strednej triede hodí, no možno Samsung prinesie duálne prevedenie snímača do ďalšej generácie (2019). Necháme sa prekvapiť. Hneď pod ním nájdeme snímač odtlačkov prstov, čo je rozhodne lepšie umiestnenie, než vedľa šošovky.

 

Vo výbave nájdeme pravdepodobne aj 4 GB operačnú pamäť RAM či procesor Exynos 7885. Na fotografiách si môžeme všimnúť, že sa Samsung rozhodol priniesť tlačidlo Bixby aj k nástupcom strednej triedy.

Čo sa týka Infinity displeja, mali by sme rátať s tým, že sa objaví len pri modeloch A5 a A7 (2018), keďže A3 zvyčajne ponúka menšiu uhlopriečku displeja. Nad tým, čo ponúknu a čo nie, však môžeme len polemizovať. Konkrétne špecifikácie sa dozvieme až neskôr. Zatiaľ sa však môžeme kochať rendermi.