Úvod Výrobcovia Motorola Motorola Moto Z2 Force vo výnimočnej a drahej špeciálnej edícii Kingsman VIP

Motorola Moto Z2 Force vo výnimočnej a drahej špeciálnej edícii Kingsman VIP

0
Moto Z2 Force

Pokiaľ patríte medzi fanúšikov akčných dobrodružných filmov Kingsman, objednajte si letenku do Číny. Iba na tomto trhu môžete totižto získať high-end Moto Z2 Force v špeciálnej edícii Kingsman VIP.

Celý názov originálneho zariadenia je Moto Z 2018 Kingsman VIP Special Edition. V názve chyba nie je. Moto Z 2018 je v podstate premenovaný model Moto Z2 Force.

Pripomenieme, že tento smartfón je vybavený 5,5-palcovým AMOLED ShatterShield displejom s QHD 1440p rozlíšením, čipsetom Snapdragon 835 alebo duálnym fotoaparátom.

Prítomná je samozrejme kompatibilita s plejádou MotoMods príslušenstva. Limitovaná Kingsman VIP edícia zariadenia prichádza so 6 GB operačnou pamäťou a 128 GB úložiskom.

Kingsman edíciu smartfónu charakterizuje zlaté logo značky Motorola na zadnej strane a užívateľské prostredie v rovnakom farebnom podaní. V balení sa nachádza množstvo príslušenstva.

Moto Z2 Force

K smartfónu dostanete modul TurboPower, modul s bezdrôtovým nabíjaním, VIP kartu (účel nepoznáme), kožené puzdro, zápisník, Hi-FI slúchadlá s USB-C napájaním a štandardnú dokumentáciu ako záručný list a podobne. Špeciálna edícia bude k dispozícii iba v čiernej farbe.

moto z2 play

Iné zmeny sa zariadenia netýkajú. V podstate ide o bežný model Moto Z2 Force, ktorého vzhľad a príslušenstvo tematicky odzrkadľuje populárne filmové snímky Kingsman.

Aby sme nezabudli, Moto Z 2018 Kingsman VIP Special Edition sa bude na čínskom trhu predávať za 9999 CNY, čo je po prepočte na európsku menu asi 1280 eur. Tento model zrejme neopustí hranice Číny, čo asi mnohým ani vadiť nebude.

mate 10

Niečo podobné a rovnako čerstvé má v talóne aj Huawei. Edícia Mate 10 PORSCHE DESIGN je výsostne prémiová a stojí 1395 eur. Ak máte náhodou na parkovisku Porsche a tento smartfón sa vám k nemu hodí, objednať si ho môžete na tejto adrese.