Úvod Hry Množstvo ocenení a úchvatné prevedenie: Zabi víkend novou dobrodružnou hrou!

Množstvo ocenení a úchvatné prevedenie: Zabi víkend novou dobrodružnou hrou!

0
Love You to Bits

Stále neviete, ako strániť víkend? Jeden skvelý tip by sme mali. Volá sa Love You to Bits a ide o hru, ktorú si zamilujete. Na výnimočnom diele sa podieľali ľudia, ktorí pracovali aj na úspešnej hre Tiny Thief.

Love You to Bits je dobrodružnou hrou, ktorá konečne dorazila do obchodu Google Play. Tento žáner však jej charakter úplne presne nevystihuje. Hra je v prvom rade vizuálne podmanivá. Tvorcovia brali ohľad na každý jeden detail.

Počas hrania sa často zastavíte a budete sledovať dynamiku herného prostredia okolo seba. Extrémna tvorivá pedantnosť ide ruka v ruke s príbehom a riešením hádaniek.

Dej hry sa odohráva vo vesmíre. Vy, ako vesmírny objaviteľ Kosmo, budete hľadať svoju robotickú priateľku menom Nova. Počas spoločnej cesty vesmírom vás totižto napadli mimozemskí nepriatelia, ktorí vašu polovičku roztrieštili na veľa kúskov.

Tie sú rozptýlené po celej galaxii a ak chcete priateľku späť, musíte ich všetky nájsť a poskladať. Každý svet, ktorý navštívite, bude mať vlastný jedinečný vzhľad a úlohy.

Love You to Bits

V každom svete musíte vyriešiť záverečnú hádanku. Pokiaľ sa vám to podarí, získate časť robotického tela Novy. Koncept hry je ako stvorený pre dotykové displeje. Jednoducho budete ťukať tam, kam sa chcete s hlavným protagonistom pohnúť.

Pri interaktívnych objektoch sa vždy objaví malá bublina, na ktorú sa dá kliknúť a to isté je k dispozícii pri položkách inventára. Hra Love You to Bits stojí 4,19 € a za tieto peniaze určite stojí. Dokonca si autori mohli pokojne vypýtať viac.

Love You to Bits

Hra získala nie jedno, ale rovno niekoľko ocenení. V hre sa nenachádzajú žiadne in-app nákupy alebo zobrazovaná reklama. Suma 4,19 € je teda konečná. Hru Love You to Bits nájdete v obchode Play na tejto adrese.