Úvod Leagoo LEAGOO S8 Pro FOTO LEAGOO S8 Pro na živých fotkách: Keď aj lacný telefón vyzerá...

FOTO LEAGOO S8 Pro na živých fotkách: Keď aj lacný telefón vyzerá úchvatne

0

Trend natiahnutých displejov s pomerom strán 18:9 je čoraz rozšírenejší. Dá sa preto predpokladať, že zariadenia s tradičným pomerom strán 16:9 už pomaly ale isto zaradia spiatočku a stiahnu sa.

Celé to začalo s LG G6 počas MWC 2017, ku ktorému sa neskôr pridal Samsung Galaxy S8 a Galaxy S8+. Zvyšok výrobcov chce tiež naskočiť na tento rozbehnutý vlak, a tak prichádzajú so zariadeniami, ktoré reflektujú zmeny v dizajne smartfónov najväčších spoločností.

Čím viac výrobcov siahne po predĺženom a zúženom displeji, tým sú tieto displeje lacnejšie a dostupnejšie. Aj to je jeden z dôvodov, prečo sa začali objavovať aj v cenovo dostupnejších modeloch, ktorými sú napríklad LEAGOO S8 a LEAGOO S8 Pro.

Dizajn týchto noviniek bol navrhnutý tak, aby z nich spravil unikátne zariadenia, ktoré sú funkčné a zároveň vyzerajú krásne. Len sa pozri na zadnú stranu, ktorá je po bokoch mierne zakrivená aby sa čo najpohodlnejšie držala.

Okrem toho, pomocou nového procesu CNC frézovania sú novinky od LEAGOO pevnejšie a pôsobia prémiovejšie, než kedykoľvek predtým.

Ak sa ti LEAGOO S8 alebo S8 Pro zapáčili (nečudujeme sa), môžeš ich získať so zľavou až 50 dolárov. Stačí zamieriť do obchodu Banggood.com.