Úvod Hry Zabavte sa pokračovaním vynikajúcej zombie strielačky Into the Dead!

Zabavte sa pokračovaním vynikajúcej zombie strielačky Into the Dead!

0
into the dead

Väčšinu free-to-play hier si nedokážete poriadne užiť, pokiaľ do nich neinvestujete nejaké tie peniaze. Existujú však svetlé výnimky, ktoré vás poriadne zabavia aj bez vynaložených prostriedkov. 

Jednou takou hrou je čerstvé pokračovanie vynikajúcej strieľačky s obľúbenou zombie tematikou Into the Dead. Táto hra patrí medzi vôbec najlepšie, čo sa týka akčného zombie žánru.

V hre vás čaká nekonečný beh cez pustinu, polia, lesy a opustené fabriky, pričom vám budú v ceste stáť živé mŕtvoly. Vašou úlohou je dobehnúť čo najďalej a aby sa vám to podarilo, cestu pomedzi zombíkov si musíte prestrieľať.

Samozrejme, ak máte čím. Ak nie, pomôže vám iba kľučkovanie. Čím ďalej dobehnete, tým viac zombíkov stretnete. Hrateľnosť a princíp progresu zostal v pokračovaní hry zachovaný.

Vývojári pridali príbeh, ktorý vám bude prednášaný vo forme kapitol na konci každej úrovne. Kombinácia výbornej grafiky a ľahkej ovládateľnosti robí z hry skvelého žrúta voľného času.

Into the dead

K dispozícii je niekoľko herných režimov a množstvo zbraní, ktoré si môžete vyskúšať aj v rámci takzvaných denných výziev. Hra je pekne návyková a nie je iba o bezpredmetnom strieľaní.

Musíte páliť presne a efektívne. Dobrá zbraň vám bude na nič, ak má prázdny zásobník. Rozumné narábanie s obmedzenou muníciou vás dostane ďalej. Nové zbrane a položky je možné získať hraním bez toho, aby ste z peňaženky vytiahli platobnú kartu.

Samozrejme, pokiaľ ste nedočkaví, in-game nákupy sú vám k dispozícii. Into the Dead 2 sťahujte z obchodu Google Play.

Into the Dead 2