Úvod Aplikácie Internetový prehliadač od Samsungu dostáva aktualizáciu, ktorá prináša očakávaný nočný režim

Internetový prehliadač od Samsungu dostáva aktualizáciu, ktorá prináša očakávaný nočný režim

2
prehliadac

Začiatkom augusta sme vám priniesli tip na nový mobilný internetový prehliadač, ktorý vzišiel z dielne kórejského Samsungu. Od augusta ho je možné používať na akomkoľvek zariadení s OS Android 5.0 Lollipop a vyšším.

Prehliadačom online prostredia kraľuje Chrome od Google, no počin od Samsungu je medzi užívateľmi taktiež veľmi obľúbený. V obchode Google Play obdržal vo väčšine prípadov len tie najvyššie hodnotenia.

Samsung Internet Browser má v podstate všetko, čo má moderný prehliadač roku 2017 mať. Stabilný a rýchly chod, blokovanie reklám, špeciálne režimy či bezpečné prehliadanie spomenieme len námatkovo.

Samsung Internet Browser ale dostáva aktualizáciu, ktorá prináša vítaný nočný režim. Nočný režim ste doteraz mohli používať iba v beta verzii prehliadača, ktorá nemusela fungovať korektne.

prehliadac samsung
Nočný režim

Nočný režim prichádza do stabilnej verzie aplikácie Samsung Internet Browser. Tento režim nájdete priamo v kontextovom menu prehliadača (snímka vyššie). Po jeho aktivácii sa zobrazovaný obsah odeje do odtieňov čiernej farby a jas poklesne.

Počas tmavých zimných dní a v noci je takéto prehliadanie o poznanie komfortnejšie.

Google Play

Aktualizácia prehliadača sa šíri postupne, takže si na ňu budete musieť nejaký čas počkať. Stabilnú verziu prehliadača Samsung Internet Browser nájdete v obchode Google Play na tejto adrese.

Ak sa vám na nočný režim čakať nechce, skočte rovno po beta verzii. Nájdete ju TU.