Úvod Sociálne siete Instagram Instagram Príbehy prichádzajú s anketami: Polož otázku a spusti hlasovanie!

Instagram Príbehy prichádzajú s anketami: Polož otázku a spusti hlasovanie!

0
instagram

Foto sociálna sieť Instagram stále rastie, o čom vypovedá nedávno dosiahnutý míľnik. Populárnu aplikáciu každý mesiac aktívne používa 800 000 jedincov. Na dennej báze to je približne 500 000 ľudí. 

Instagram zvyšuje svoju popularitu aj novými funkciami, ktoré jeho tvorcovia vymýšľajú, resp. sa skôr inšpirujú u konkurencie (*kašeľ* Snapchat *kašeľ*). Asi najväčšiu inováciu za posledné mesiace predstavujú Príbehy.

Užívatelia si ich veľmi obľúbili. Väčšinou slúžia pre dokumentovanie priebehu zaujímavého dňa, ktorý užívatelia zachytia autentickými fotografiami a videami. Po 24-hodinách zverejnený obsah zmizne a vy môžete pokojne publikovať ďalší a ďalší a ďalší…

Po poslednej aktualizácii budú Príbehy ešte zaujímavejšie. Objavila sa v nich totižto funkcia hlasovania. V rámci svojho aktuálneho príbehu môžete položiť otázku, na ktorú vám sledovatelia odpovedia jednou z ponúknutých možností.

instagram

Dámy sa môžu pochváliť fotkou v nových šatách s otázkou, či sa vám páčia alebo nie. Fotku úžasnej historickej pamiatky v cudzej krajine napríklad spojíte s dotazom na sledovateľov, či už toto miesto navštívili.

Ako anketa funguje? Na rovnakom princípe ako nálepky, čiže jednoducho. Medzi nálepkami, ktoré môžete pridať k vášmu príspevku, nájdete nálepku ANKETA. Po pridaní iba upravíte jej znenie a hotovo. Môžete publikovať.

Návštevníci, ktorí si pozrú vaše príbehy, budú môcť v ankete hlasovať obyčajným klepnutím po jednej z odpovedí. Po zvolení odpovede sa im následne zobrazia aktuálne výsledky hlasovania.

Aktualizácia aplikácie sa stihla rozšíriť na všetkých hlavných frontoch, preto by vám ankety už mali byť k dispozícii.