Úvod Zariadenia Honor 9 za domácu cenu a dostupný Ulefone MIX: Uchmatni si kódy...

Honor 9 za domácu cenu a dostupný Ulefone MIX: Uchmatni si kódy so zľavou!

1
Honor 9
Honor 9 vyzerá k svetu

Značka Honor ako dcéra spoločnosti Huawei sa stala behom krátkej chvíle veľmi populárnou. Do povedomia sa dostala hlavne vďaka modelu Honor 8, ktorý neskôr nahradil rovnako výborný Honor 9.

Honor 9

Cena: 336,96 € | Kupón: OCPZ0126

Honor 9 sa predáva aj na našom trhu, aj keď nie s takou cenou, s akou na trhu domácom. Honor 9 je rovnako klzký ako predchodca a rovnaká je tiež reflexná povrchová úprava.

Keďže za značkou Honor stojí Huawei, pod kapotou modelu Honor 9 nájdete výkonný high-end čipset Kirin 960, ktorý spolupracuje s grafickou jednotkou Mali G71 MP8.

Honor 9
© Honor

Poznať by ste mali aj užívateľské prostredie EMUI 5.1, ktoré je založené na operačnom systéme Android 7.0 Nougat. V spodnej hrane sa nachádza súčasný konektor USB typ C, ktorý zastreší 9V/2A SuperCharge nabíjanie 3200 mAh batérie.

Vlaňajšia generácia zožala ovácie za kvalitný duálny fotoaparát, ktorý je pri súčasnej generácii ešte lepší. 20 Mpx senzor sníma čiernobielo a druhá 12 Mpx kamera zaznamená farebné pole pri svetelnosti f/2.2.

honor 9
Fotoaparáty nevyčnievajú nad konštrukciu

Selfie nepodceňuje 8 Mpx kamera s clonou f/2.0. Nespomínali sme pamäťové konfigurácie. Uvedieme iba jednu, tú, pre ktorú máme kód so zľavou. Nejde pritom o najnižšie prevedenie, ale zlatú o strednú cestu.

Verzia so 6 GB operačnou pamäťou a 64 GB úložiskom môže byť vaša za 336,96 eur. Podmienky sú dve. Pri objednávke musíte zadať kód s textom OCPZ0126 a stihnúť to musíte do 7. novembra, kedy platnosť kódu vyprší. Detaily nájdete v odkaze vo zvýraznenom poli.

Ulefone MIX

Cena: 116,79 € | Kupón: OCPZ0159

Už sme si mysleli, že viac MIX smartfónov na trhu nenájdeme. Popri Vernee, Xiaomi a ďalších má svoj MIX aj Ulefone. Zariadenie pochádza z rovnakej kategórie ako väčšina jemu podobných.

Ulefone MIX
Ulefone MIX vyzerá nekonvenčne

Počítať tak musíte s nižším výkonom, no lákadlom môže byť netradičný vzhľad. Prevedenie bez rámikov po troch stranách displeja (5,5″ HD 720p) je spojené so širšou bradou so snímačom odtlačkov a selfie kamerou.

Na zadnej strane zase zaujme dvojica vertikálne osadených objektívov duálneho fotoaparátu. Jeden snímač má rozlíšenie 13 Mpx a druhý 5 Mpx, vďaka čomu získate kreatívnejšie možnosti snímania v rôznej hĺbke ostrosti.

Napriek nízkej cene dostanete 4 GB RAM, 64 GB internú pamäť, 3300 mAh batériu alebo Android vo verzii Nougat. 4G LTE konektivitu zabezpečí modem čipsetu MediaTek.

Do 15. novembra môžete pri smartfóne Ulefone MIX využiť zľavový kód, ktorý jeho cenu zníži na schopných 116,79 eur. Text kódu je OCPZ0159 a použiť ho môžete u predajcu z odkazu vyššie, kde tiež nájdete kompletný prehľad parametrov a vlastností.