Úvod Zariadenia Smartfón od RAZER sa blíži. Šéf spoločnosti ho (ne)chtiac poodhalil

Smartfón od RAZER sa blíži. Šéf spoločnosti ho (ne)chtiac poodhalil

0
razer

Spoločnosť Razer je známa vďaka svojim produktom a príslušenstvu, ktoré vyrába pre hráčov počítačových hier. Razer ale chce svoje pôsobenie rozšíriť o trh so smartfónmi. 

To, že Razer vyvíja svoj vlastný smartfón, nie je špekuláciou. Potvrdil to priamo riaditeľ spoločnosti Min-Liang Tan, ktorý ďalej uviedol, že smartfón bude pripravený do konca roka. Jeho cieľovou skupinou budú hráči a konzumenti multimédií.

Dá sa tak predpokladať, že Razer skutočne predstaví smartfón, ktorý by sme mohli označiť za herný. Žiaľ, stále nepoznáme parametre, dizajn a samozrejme ani cenu.

Naozaj iba malý kúsok vzhľadu sa objavil na spoločnej fotografii šéfa Razeru s Timom Mossom. Tim Moss šéfoval spoločnosti Nextbit, ktorú v januári tohto roka prevzal práve výrobca Razer.

Nextbit bol vlastne startup, začínajúca spoločnosť, ktorá na trh priniesla cloudový smartfón Nextbit Robin. Je viac ako isté, že Razer túto spoločnosť odkúpil kvôli vývoju vlastného smartfónu.

Na spomenutej fotografii nie je na prvý pohľad nič zvláštne. Ak ale pohľadom zamierite na vrecká Min-Liang Tana, jasne uvidíte siluetu väčšieho zariadenia a dokonca aj typické sýto zelené logo Razer.

razer razer

Pochybujeme, že je toto odhalenie náhodné. Vlnu záujmu pomáhajú vyvolať práve takéto, na oko nechcené úniky informácií a fotografií. Zatiaľ nevieme, či je herný smartfón tým pravým produktom, ktorý by spôsobil nákupnú horúčku.

Súčasné vlajkové lode majú dosť výkonu pre hranie akéhokoľvek mobilného titulu. Hranie hier môžete vďaka rôznym aplikáciám nahrávať, streamovať, k dispozícii máte režim Nerušiť alebo funkciu vypnutia kapacitných tlačidiel (v niektorých prípadoch).

Herný smartfón bude musieť ponúknuť niečo navyše. Začali by sme napríklad exkluzívnym obsahom. Každopádne sme zvedaví, čo Razer do konca roka predvedie.