Úvod Zariadenia Hľadáš novú myš? Máme tri zľavové kódy pre herné myšky od RAZER!

Hľadáš novú myš? Máme tri zľavové kódy pre herné myšky od RAZER!

0
Razer Mamba Tournament
Razer Mamba Tournament

Značku Razer asi netreba nikomu predstavovať. Výrobca príslušenstva a doplnkov pre hráčov má na konte niekoľko úspešných produktov. Popri vynikajúcich klávesniciach sú to aj myšky.

Originálny vzhľad, vysoká citlivosť a presnosť sa týka každej z nich. Pokiaľ už dlhšie pozeráte po novom spoločníkovi ku klávesnici, pozrite sa na tri zľavové kódy, ktoré patria k trom rôznym myšiam od Razeru.

Tie sú navyše cenovo odstupňované, čiže nechýba lacnejší typ, zlatá stredná cesta a drahší model. Začneme najlacnejším.

Razer DeathAdder Expert

Cena: 33,88 € | Kupón: RZDAEXP

Myš Razer DeathAdder Expert je nenápadnejšia v čiernom prevedení, pričom neprehliadnete tradične sýte logo výrobcu. Myš je vybavená optickým snímačom s rozlíšením 6500 DPI a siedmimi programovateľnými tlačidlami.

razer deathadder
Razer DeathAdder

Pripojenie k počítaču je klasické, prostredníctvom kábla s pozláteným USB konektorom. Myš meria 127 mm X 70 mm X 44 mm a váži 105 g. Ergonomické telo zaručí pevné uchopenie pre čo najpresnejšiu interakciu.

V ponuke je aj model pre ľavákov, a to taktiež s cenou 42,36 €. Ak ale pri objednávke zadáte zľavový kód “RZDAEXP“ (bez úvodzoviek), cena myšky DeathAdder Expert klesne na 33,88 eur, čo je fantastické. Za relatívne nízku sumu môžete mať vysoko kvalitné príslušenstvo.

Razer Naga Hex V2

Cena: 59,30 € | Kupón: RZNAGAV2

Hráči MOBA hier by nemali prehliadnuť výbornú myš Razer Naga Hex V2, ktorá bola vytvorená práve pre hráčov MOBA hier. Telo zariadenia je vyhotovené tak, aby prirodzene kopírovalo polohu prstov a ruky.

Ani po dlhom hraní by nemala byť vaša ruka príliš unavená. Extrémne vysoká citlivosť 16000 DPI vám umožní reagovať okamžite a dokonale presne. Rozmery myšky sú 128 mm X 70 mm X 42,5 mm a váha 133 g (bez vodiča).

razer naga hex v2
Razer Naga Hex V2

Vaše hráčske okolie musí vedieť, že máte kvalitnú myš. Preto si môžete presne podľa svojich predstáv nastaviť osvetlenie loga, kolieska a postranných pásov. Sedem programovateľných kláves pochopiteľne nájdete aj na tejto myši.

Aktuálnu cenu 67,78 e si nevšímajte. Po zadaní kódu “RZNAGAV2“ (bez úvodzoviek) klesne na 59,30 €, čo je podstatne lepšie.

Razer Mamba Tournament Edition

Cena: 62,69 € | Kupón: RZMAMBA

Treťou a najdrahšou voľbou je model Razer Mamba Tournament Edition. Aj táto myš je vybavená laserovým 5G snímačom s najvyšším rozlíšením 16 000 DPI a dizajnovými prvkami, ktorých osvetlenie si môžete upraviť v škále 16,8 milióna farieb.

Razer Mamba Tournament
Razer Mamba Tournament

Táto myš je orientovaná pre pravákov a tí na nej nájdu celkovo deväť tlačidiel. Cena 76,25 eur sa dá znížiť na 62,69 eur. Zníženie zabezpečí zľavový kód s textom “RZMAMBA“.

Všetky detaily a spomínanú cenu nájdete na stránke predajcu v odkaze vyššie, ktorý nám kódy zaslal.