Úvod Zariadenia Google predstavil slúchadlá, ktoré v reálnom čase preložia konverzáciu až do 40...

Google predstavil slúchadlá, ktoré v reálnom čase preložia konverzáciu až do 40 jazykov!

3

Pokiaľ vám padli do oka nové smartfóny Google Pixel 2, nejaké osobné prostriedky by ste si mali odložiť aj pre bezdrôtové slúchadlá Google Pixel Buds. Síce nepracujú výhradne s novými smartfónmi od Google, no s nimi ich využijete najlepšie.

Slúchadlá Pixel Buds sa k smartfónom Pixel 2 hodia aj po stránke dizajnu. K dispozícii budú v bielom, čiernom alebo bledomodrom vyhotovení tak, ako smartfóny. Nechýba veľké G či napríklad kontrastnou farbou odlíšený detail.

pixel buds

Slúchadlá sú bezdrôtové a na jedno nabitie vydržia hrať päť hodín. Dodávajú sa s kompaktným nabíjacím puzdrom, ktoré zabezpečí energiu pre 24-hodinové prehrávanie hudby.

Všetky ovládacie prvky nájdete na pravej ušnici. Potiahnutím prsta po povrchu meníte skladby, hlasitosť alebo vykonáte inú akciu. Slúchadlá majú zabudovanú službu Google Assistant, ktorá funguje bez interakcie so smartfónom.

pixel buds

Slúchadlá vám pohodlne prečítajú upozornenia bez toho, aby ste museli smartfón vytiahnuť z vrecka. Exkluzívne iba v spojení s Pixel smartfónmi získate pomerne revolučného tlmočníka v reálnom čase.

Osobný prekladateľ vám v podstate umožní komunikovať v 40-tich jazykoch. Dostupnosť slúchadiel bude obmedzená podobne ako pri ďalších nových hardvérových produktoch spoločnosti Google. Predpredaj štartuje s cenou 159 amerických dolárov.

Otázna je zatiaľ kvalita reprodukcie. Predpokladáme ale, že by Google za dané peniaze neponúkal podpriemernú alebo priemernú kvalitu reprodukovanej hudby.