Úvod Výrobcovia OnePlus FOTO: Toto má byť OnePlus 5T! Ponúka 6-palcový displej s pomerom strán 18:9

FOTO: Toto má byť OnePlus 5T! Ponúka 6-palcový displej s pomerom strán 18:9

5
OnePlus 5T
Takto by mal vyzerať nový OnePlus 5T

OnePlus 5 je azda najpopulárnejšou vlajkovou loďou sympatického čínskeho výrobcu. Aj napriek správam, že OnePlus skočí z OnePus 5 rovno na OnePlus 6 sa na internete objavili správy o modeli OnePlus 5T, teda akomsi vylepšení vlajkovej lode zo začiatku leta. Nové zariadenie má byť dostupné od novembra 2017.

Najväčším rozdielom medzi OnePlus 5 a OnePlus 5T má byť displej. Novinka má totiž ponúknuť až 6-palcový displej s rozlíšením 2 160 x 1 080 pixelov a pomerom strán 18:9. Mnohí výrobcovia, ako napríklad Samsung a LG, tento rok predstavili smartfóny, ktoré sú užšie a vyššie. Ľudom sa nový trend očividne páči, a tak sa niet čomu čudovať, že na rozbehnutý vlak nastupuje aj OnePlus.

OnePlus 5
Aktuálna vlajková loď, OnePlus 5

Po dizajnovej stránke sa zariadenie podobá na Galaxy S8. Je ťažké povedať, či ponúkne aj zakrivený displej, možné to však je.

Špecifikácia OnePlus 5T: Iný len displej?

Momentálne nevieme, aké špecifikácie zariadenie poskytne, no očakávame, že veľmi podobné tým, ktoré sú dostupné vo OnePlus 5. Pripraviť sa tak môžeš na procesor Snapdragon 835, až 8 GB RAM a aspoň 64 GB úložisko. Či sa niečo zmení v kamerách si netrúfame tipnúť.

Náznak toho, že OnePlus chystá novú vlajkovú loď pochádza priamo z ich eshopu. Dostupný už totiž ostal len zlatý OnePlus 5, čierna, resp. sivá verzia sa vypredala.