Úvod Zariadenia 4K dron DJI Mavic Pro je snom každého nadšenca technológií: Cena aká...

4K dron DJI Mavic Pro je snom každého nadšenca technológií: Cena aká tu ešte nebola + doprava bez DPH!

19

Drony sú čoraz populárnejšie. Niet sa čomu čudovať, zábery, ktoré tieto malé lietajúce včeličky dokážu zaznamenať dokážu byť dychvyrážajúce. Viem o čom hovorím, pár takých sme zaznamenali pri novinárskej ceste na Island (viac tu).

Ak chceš naozaj kvalitku a nie žiadne lacné odvary, môžeš siahnuť po riešeniach od firmy DJI. Sú to dlhoroční špecialisti na všetko, čo lieta. Malé, stredné, veľké, DJI má v ponuke drona pre každú udalosť. Jedným z nich je aj Mavic Pro, ktorý kombinuje nádherný obraz, dlhý čas letu a kompaktné rozmery. Naozaj, je to ideálny dron pre výlety, dovolenky a iné príležitosti. To najlepšie? Cena na slovensku je o viac ako 350 € vyššia. Pri objednaní z GearBest máš poštovné zadarmo a pri výbere doručenia EU Express nedoplácaš DPH.

DJI Mavic Pro počas letu

DJI Mavic Pro

Základ: 837,04 € | Combo: 1 088,40 €

DJI Mavic Pro je kompaktný dron, ktorý je veľký asi ako fľaša vody (keď ho poskladáš). Pohodlne sa tak zmestí do batohu alebo kľudne aj do ruky. Práve jeho kompaktnosť z neho robí perfektného spoločníka pre všetky výlety, na ktoré môžeš ísť. Len 743 gramov vážiaci dron je pritom schopný zaznamenať 4K video, ktoré vyzerá úchvatne hneď po nasnímaní. Upraviť ho, samozrejme, môžeš aj počítači čím využiješ jeho skutočnú silu.

Zároveň ide o veľmi inteligentnú lietajúcu strelu, ktorá je vybavená štyrmi kamerami snímajúcimi svoje okolie. DJI tento systém navrhol tak, aby dron nenarazil na objekty okolo neho. Predsa len, prísť o takéhoto drona nie je sranda.

Pamätá si, odkiaľ odletel

Vďaka zabudovanému GPS a GLONASS dokáže Mavic Pro vždy trafiť na miesto, odkiaľ odštartoval. Nemusíš sa teda báť, že pri strate vizuálneho kontaktu o drona prídeš. Práve naopak, dron ťa vďaka GPS stále vidí a dokáže sa bezpečne vrátiť. Jeho maximálna rýchlosť letu je 36 kilometrov za hodinu.

DJI Mavic Pro je malý, zmestí sa na aj na dlaň

Inteligentné letové režimy

Či už sa chceš s dronom preháňať po krajinke alebo natočiť cinematické zábery, Mavic Pro je perfektným nástrojom. Režime cine spomalí pohyb gimbalu (stabilizačné zariadenie pre kameru), vďaka čomu získaš čo najplynulejšie a najjemnejšie zmeny pohybu kamery. Športový režim, na druhú stranu, prináša rýchle reakcie a rýchlosť.

Šikovná aplikácia

Vďaka kombinácii perfektného ovládača a priameho prenosu signálu z kamery do smartfónu budeš mať k dispozícii presný pohľad na to, čo dron natáča a kontrolu nad tým, kam má letieť ďalej. Či už mu určíš presné miesto priamo v aplikácií alebo prevezmeš kontrolu pomocou joystickov, Mavic Pro splní všetko rýchlo a hlavne bezpečne.

Balíček combo – viac pribaleného príslušenstva

Možno sa pýtaš, že čo presne prináša balíček „combo“. Je to všetko to, čo budeš potrebovať na dlhší letový čas a bezpečnejšiu prepravu samotného drona. V balení si nájdeš až 3 batérie pre Mavic Pro, tašku, do ktorej ho môžeš zabaliť a nabíjačku s autoredukciou.