Úvod Zariadenia Darčeková sezóna je tu: Xiaomi Redmi Note 4 aj skladom v EU...

Darčeková sezóna je tu: Xiaomi Redmi Note 4 aj skladom v EU a viac!

0

Medzinárodný online predajca Geekbuying je už pripravený na blížiace sa koncoročné obdobie. Otvoril takzvanú darčekovú zónu, v ktorej sa nachádza hneď niekoľko zaujímavých zariadení so zníženou cenou.

Smartfónov je síce (zatiaľ) pomenej, no dá sa z čoho vybrať. Atraktívne budú zrejme lacnejšie gadgety a príslušenstvo. Zo smartfónov by sme zvolili ranu na istotu, globálnu verziu smartfónu Xiaomi Redmi Note 4.

Zariadenia z línie Xiaomi Redmi a Redmi Note sú vôbec najpredávanejšie z portfólia dynamického čínskeho výrobcu. Globálnu verziu zariadenia poháňa výborná procesorová sada Snapdragon 625 a rozumie si s 800 MHz LTE pásmom používaným v našom regióne.

Čipset pracuje v kooperácii so 4 GB operačnou pamäťou a 64 GB úložiskom, ktoré je možné rozšíriť o ďalších 128 GB. 5,5″ displej s FHD rozlíšením predstavuje optimálne zobrazovacie schopnosti. Pri 4100 mAh batérii navyše len tak skoro nezhasne.

Xiaomi Redmi Note 4
Xiaomi Redmi Note 4

Geekbuying ponúka hneď niekoľko možností predaja. Napríklad pri doručení z domovskej krajiny predajcu vás bude Redmi Note 4 stáť necelých 153 eur. Redmi Note 4 sa ale nachádza aj v nemeckom, talianskom a španielskom sklade, ktorý doručuje na Slovensko.

Cena je ale vyššia, a to približne 177 eur. V balení dokonca nájdete kryt a ochrannú fóliu na displej.

Z gadgetov pôsobivo vyzerá domáca smart kamera Xiaomi, ktorá nahráva v HD 720p rozlíšení. 120-stupňový uhol snímania pokryje každé dianie a to aj v noci, do vzdialenosti 9 metrov od kamery.

Kameru môžete pochopiteľne ovládať na diaľku prostredníctvom smartfónu a aplikácie. Ak senzor pohybu zaznamená nejaký ruch, okamžite dostanete upozornenie s obrazom. Citlivosť senzoru si prispôsobíte cez aplikáciu, v ktorej sa nachádza niekoľko užitočných nastavení. Kamera stojí približne 13 eur.

xiaomi kamera
Xiaomi Smart kamera

Hráčov mobilných hier môže zaujať ovládať GameSir T1s. Do jeho mechanizmu upnete väčšinu smartfónov s uhlopriečkou od 3,5 do 6-palcov. Komunikácia prebieha cez Bluetooth.

Ovládač nabijete za dve-tri hodinky a vydrží vám 18 hodín aktívneho hrania. Ovládač má duálny vibračný motor a dokonca osvetlené hlavné tlačidlá, čo istotne pomôže pri večernom hraní. Gamepad GameSir T1 stojí necelých 23 eur.

ovladac
Ovládač GameSir T1s

Z príslušenstva by sme ešte neprehliadli štýlové bezdrôtové slúchadlá MEIZU EP52 v čierno-červenom vyhotovení za asi 36 eur alebo základnú akčnú kameru Elephone REXSO Explorer so 4K snímaním a širokým 170-stupňovým zorným uhlom. Kamera stojí iba cca 26 eur.

meizu ep52
Bezdrôtové slúchadlá Meizu EP52

Celý obsah darčekovej zóny e-shopu Geekbuying nájdete na tejto adrese. Niektoré zľavy sú limitované časom a počtom dostupných kusov, čo však nevadí. Ponuka je nová a všetky zariadenia sú k dispozícii.