Úvod Výrobcovia Ulefone Bezrámikové delo za smiešnu cenu! Toto sa len tak často nevidí, kupuj...

Bezrámikové delo za smiešnu cenu! Toto sa len tak často nevidí, kupuj kým je cena tak nízka

11

Trh s bezrámikovými smartfónmi je čoraz väčší a väčší. Na rozbehnutý vlak naskakujú aj menší výrobcovia, ktorí prinášajú prekvapivo kvalitné kúsky. Jedným z takýchto výrobcov je aj obľúbený Ulefone.

Ulefone Mix

Cena: 117,29 €

Ulefone Mix je najnovším smartfónom z dielne šikovného čínskeho výrobcu, ktorý so sebou prináša zaujímavú výbavu a ešte zaujímavejšiu cenu.

Medzi jeho najsilnejšie stránky určite radíme krásny, bezrámikový displej s uhlopriečkou 5,5“, ako aj 4 GB operačnej pamäte RAM8-jadrový procesor. Nechýba však ani 64 GB úložisko, duálny fotoaparát (13 + 5 Mpx), 3 300 mAh batéria a Android 7.0 Nougat.

V balení si nájdeš aj príslušenstvo

Všetky komponenty sú uložené v kovovom ráme hrubom len 5,1 mm. V domovskom tlačidle sa okrem toho nachádza aj snímač odtlačkov prstov navrhnutý tak, aby telefón odomkol do 0,1 sekundy. Zaregistrovať si môžeš až 5 rôznych odtlačkov, ktoré snímač rozozná zo všetkých uhlov.

Ak ťa zaujal, treba sa poponáhľať, za takto zvýhodnenú cenu je už len 112 kusov. Neskôr cena opäť stúpne. Nakoniec len dodáme, že pri doručení je nutné vybrať si EU Express čo zaručí, že nebudeš doplácať DPH. Všetko za teba vybaví samotný obchod.