Úvod Výrobcovia Samsung Android Oreo Beta pre Samsung Galaxy S8: Dve fázy, deväť krajín

Android Oreo Beta pre Samsung Galaxy S8: Dve fázy, deväť krajín

0

Ak vlastníte Samsung Galaxy S8 a neviete sa dočkať najnovšej verzie operačného systému Android Oreo, nasledujúce správy vás budú zaujímať. Vyzerá to, že testovací beta program pre Android Oreo bude obmedzenejší.

Aspoň zo začiatku. Samsung zatiaľ detaily o možnom zapojení sa do programu Oreo Beta nepriblížil. Podľa najnovších informácií Samsung beta program otvorí registráciám už zajtra, t.j. 31. októbra 2017.

V zajtrajšej (potencionálne) prvej fáze sa testovanie najnovšej verzie OS Android otvorí užívateľom v USA, v Spojenom kráľovstve a pochopiteľne v domácej krajine výrobcu, v Južnej Kórei.

V druhej vlne beta testovania by sa mali nachádzať krajiny ako Čína, Nemecko, Španielsko, Francúzsko, Poľsko a India. Zatiaľ netušíme, či Samsung sprístupní Beta program aj pre ďalšie krajiny.

galaxy S8

Predpokladáme, že áno, hoci nie hneď. Prednosť zrejme dostanú kľúčové trhy, resp. krajiny spomínané vyššie.

Android Oreo Beta

Do programu Android Oreo Beta pre Galaxy S8 by ste sa mali vedieť pripojiť jednoducho. Poslúži preto aplikácia Samsung Members, ktorá sa nachádza štandardne v obchode Google Play a Galaxy Apps.

Pamätajte, že pri prípadnom zapojení do beta testovania obdržíte aktualizáciu s nefinálnou verziou OS Android 8.0 Oreo. Táto verzia bude bežne použiteľná, napriek tomu sa v nej ale môžu objaviť chyby alebo problémy so stabilitou.

Cieľom otvoreného beta testovania je práve odhalenie rôznych drobnejších chýb a doladenie optimalizácií všetkých aspektov systému. Spätná väzba od testerov tento proces urýchli.

O prípadnom sprístupnení beta programu pre našu krajinu vás budeme včas informovať.