Úvod Aplikácie SŤAHUJ 5 platených aplikácií, ktoré sú dočasne k dispozícii zadarmo!

SŤAHUJ 5 platených aplikácií, ktoré sú dočasne k dispozícii zadarmo!

0
aplikácie

V obchode Google Play môžete v týchto dňoch natrafiť na zľavnený obsah, ktorý sa netýka hier, ale aplikácií. Vybrali sme päť zaujímavých, medzi ktorými sa nachádzajú praktické užívateľské nástroje. 

Začneme aplikáciou počasia, ktoré sú medzi užívateľmi veľmi obľúbené. Meteogram Pro je skôr widgetom ako samostatnou aplikáciou. Detailnú a vizuálne zaujímavú predpoveď počasia vám zobrazia miniaplikácie pre domácu obrazovku, veľkosť ktorých si môžete prispôsobiť. 

Zobrazenie informácií sa dá nastaviť rôznym spôsobom a maximalisti ocenia podanie v podrobnom grafe. Aplikácia stojí v bežnom režime 1,68 €. Aktuálne si ju môžete stiahnuť zadarmo z tohto odkazu, ktorý vás presmeruje do obchodu Google Play.

Aplikácia App Shortcuts poslúži ako rýchly prepínač medzi aplikáciami. Skratky pre obľúbené aplikácie a kontakty sa dajú pridať do lišty s upozorneniami, čiže ich budete mať neustále poruke.

Ako aplikácia funguje a vyzerá prezradí video nižšie. Jej cena klesla na nulu z pôvodnej sumy 0,59 €. Ak vás zaujala, do obchodu Play vás dostane tento odkaz.

Pôvodne najdrahšou aplikáciou z výberu je nástroj Network Signal Refresher Pro. Bežne stojí až 4,29 €. Aplikácia dokáže iba po jednom dotyku obnoviť pripojenie k mobilnej sieti. Aplikácia neslúži ako zosilovač signálu, ktorým sa nekorektne prezentujú iné aplikácie.

aplikácií

Aplikácia sa bude snažiť obnoviť pripojenie niekoľkokrát po sebe, kým nechytíte lepšie mobilné pripojenie. Pokiaľ sa pohybujete v oblasti s nedostatočným pokrytím, nástroj Network Signal Refresher Pro vám môže pomôcť. Pre jeho stiahnutie z Google Play kliknite SEM.

Štvrtá aplikácia v poradí sa bude páčiť technologickým nadšencom a geekom. Bežní užívatelia totižto v appke CPU Widget asi nenájdu pridanú hodnotu.

aplikácií

Priamo na domácej obrazovke uvidíte informácie o prevádzke procesorovej sady, operačnej pamäte alebo batérie. Samozrejmosťou sú rôzne veľkosti widgetov pre domácu obrazovku. CPU Widget síce stojí iba 0,99 €, no teraz je váš zadarmo. Odkaz do Google Play – TU.

Päticu uzatvára aplikácia Silent Mode Pro, ktorá utlmí zvuk fotoaparátu smartfónu. Nie v každom smartfóne nájdete nastavenie, pomocou ktorého dokážete vypnúť zvuk uzávierky.

Huawei p10 lite .png
© red.

Fotografovanie so zvukom sa nehodí do každej situácie. Niekedy nechcete, aby vaše okolie vedelo, že niečo snímate. Aplikácia síce cieli na fotoaparát, no dokáže stlmiť zvukové upozornenia aj pri ďalších jednotlivých aplikáciách. Appku nájdete na tejto adrese a ušetríte 1,39 €.